Forum Discussion
kreatora
6 years agoHero (Retired)
@26zuzka03
Idz do Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 4 folder
Wysuń ten folder gry myszką na pulpit i sprobuj uruchomić grę.
Jesli gra się właczy i Cie nie wyrzuci do Origina znowu to znaczy ze blad był w folderze gry. W takim wypadku nalezy go poszukac i usunać by gra znów chodzila normalnie. Gdy gra sie właczy to stworzy nowy czysty folder TS4 zacznij grac byle jakim simem aby stestowac,, ze gra chodzi normalnie,
I daj znac bo teraz trzeba przywrocic twoje stare sejfy i biblioteke oraz sprawdzic czy ze starym sejfem gra tez bedzie działac.
Jesli znów Cie wyrzuci to znaczy ze powód jest albo w Origin albo w Twoim komputerze - tez daj znac bo trzeba bedzie znaleźć ten powód i go usunąć.
Nie jestem pracownikiem EA
Idz do Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 4 folder
Wysuń ten folder gry myszką na pulpit i sprobuj uruchomić grę.
Jesli gra się właczy i Cie nie wyrzuci do Origina znowu to znaczy ze blad był w folderze gry. W takim wypadku nalezy go poszukac i usunać by gra znów chodzila normalnie. Gdy gra sie właczy to stworzy nowy czysty folder TS4 zacznij grac byle jakim simem aby stestowac,, ze gra chodzi normalnie,
I daj znac bo teraz trzeba przywrocic twoje stare sejfy i biblioteke oraz sprawdzic czy ze starym sejfem gra tez bedzie działac.
Jesli znów Cie wyrzuci to znaczy ze powód jest albo w Origin albo w Twoim komputerze - tez daj znac bo trzeba bedzie znaleźć ten powód i go usunąć.
Nie jestem pracownikiem EA
- 6 years ago
Nie mam takiego folderu. Mam folder "Origin" albo "Origin Games".
- kreatora6 years agoHero (Retired)
@26zuzka03
Szukalas nie tam gdzie trzeba, bo w folderze Pliki Programów (86) i to co widzisz tam to folder instalacyjny gry.
Szukaj w folderze Dokumenty/Electronic Arts.
Ściezka do tego - Ten Komputer/uzytkownicy nastepnie kliknij imie komputera tam znajdź folder Dokumenty - otworz to i zobaczysz folder Electronic Arts i wewntarz bedzie The sims4
Jesli choc raz uruchomiłas gre po jej zainstalowaniu to ten folder musi tam bycZakladam ze grasz na PC z systemem Win10
- 6 years ago@kreatora u mnie nie pomoglo... a powiedz mi jak sprawdzic ktore mody mam wadliwe?
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,325 PostsLatest Activity: 7 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago