Forum Discussion

Trollixyt's avatar
3 years ago

The Sims 4 nie mogę wejść do domu po

Nie mogę wejść do domu po przeprowadzce rodziny

Jedyne co mogę zrobić to przeleleportować swoich Simów do swojego domu za pomocą kodów. Muszę najeżdżać kamerka do środka by zobaczyć wnętrze domu w którym i tak nic nie ma, mimo to że wystawiałam tam obiekty. Jako główne piętro automatycznie ustawił się dach. Ratunku

6 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@Trollixyt

A jak wejdziesz w tryb budowy na tej parceli z widoku miasta na to tez nie ma w nim tych obiektów? (Widok miasta , klikasz na tą parcelę i wybierasz znaczek narzędzi po prawej na dole ekranu)
    Spróbuj takiego sposobu:
    Wejdż w tryb Zarządzania Rodziną (wchodzisz tam z widoku miasta zakladka jest po prawej obok panelu Zarządzania Światami) i przeprowadź jednego sima z tej rodziny do jakiejkolwiek innej rodziny EA.
    Teraz klinij na tą rodzine EA i zobacz czy w tamtym domu EA ten bład znikł. Jesli bład znikł przełacz sie na swoja niepelna rodzine i zobacz czy juz mozesz ich widzieć w ich nowym domu Jesli wszystko będzie OK znowu przeprowadż swojego odlaczonego sima z powrotem do jego rodziny.

• Jak wejdę w tryb budowania to widzę wszystko normalnie i w trybie życia nie mogę dać piętro w dół mimo że mam 2 piętra (parter i dach)

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @Trollixyt

Czy przeprowadzka sima ci nie pomogla?
    Moze zalącz tu screeny jak ten twoj dom wygląda z zewnatrz, albo opublikuj ten dom w Galerii z tagiem #imager i nazwą "Test ", a ja go pobiorę, postawię w grze i zobacze jaki tam jest problem
  • Tylko ja nie mam galeri prześlę jak skończy mi się szlaban na pc

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @maartix 

Dzięki za Twój komentarz, nie mniej z racji tego, że ostatni post został zamieszczony w tej dyskusji blisko rok temu - zamykam go. 

@Trollixyt Mam nadzieję, że szlaban na PC już minął i możesz podzielić się z nami swoją twórczością w Kreatywnej Przestrzeni 🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,631 Posts