Forum Discussion
Pobrałam na nowo sims 4. Wcześniej miałam normalnie w języku polskim. Teraz jest angielski i nie da się go zmienic. W aplikacji EA w ustawieniach wszędzie jest język polski. Próbowałam przez edycję rejestru, jednak po wpisaniu polskiego języka gra nie chce się uruchomić.
- danuta7202 years agoHero+
Języki przypisane są do regionów, więc zależy w jakiej strefie mieszkasz, lub zakupiłaś podstawę gry.
Jeżeli kupiłaś grę w sklepie internetowym, lub na platformie zagranicznej - np. Amazon - mogłaś dostać kod regionu, w którym obowiązuje j. angielski.
Jeżeli grę kupiłaś w polskiej strefie czasowej to być może podczas aktualizacji platformy EA lub gry wystąpił jakiś błąd, wtedy ponowna instalacja podstawy gry powinna zlikwidować ten błąd.
W tym temacie znajdziesz więcej informacji.
Pozdrawiam
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
- 2 years ago
Hej,
Problem wciąż trwa :D nadal nie jestem w stanie zmienić języka. Próbowałam na nowo zainstalować grę. Jednak przy instalacji jedynym językiem jaki mam do wyboru jest angielski.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź.
Otrzymałem informację, że konto EA, które zostało wykorzystane do rozpoczęcia tego wątku nie posiada na koncie aktywnej gry The Sims 4. Podaj nam proszę EA ID konta, na którym pojawia się problem.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago