Forum Discussion
Hej @Angelka0508 @Kikkutek @Imimce
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Abyśmy mogli przyjrzeć się tej sytuacji, powiedzcie nam:
- Czy została do Waszego konta przypisana w ramach bezpłatnej wersji?
- Czy gra została przez Was kupiona w preferowanym języku, zanim została udostępniona jako darmowy produkt?
- Czy na Waszych kontach są aktywne ulepszenia gry np. Ulepszenie do cyfrowej edycji specjalnej?
Jeśli wcześniej poniższe kroki nie zostały przez Was wykonane, poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
Dzięki za informację @Kikkutek @Imimce, jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat tego problemu - dam Wam znać.
@Angelka0508 Jeśli znajdziesz chwilę - przekaż nam proszę informacje zamieszczone w poprzednim poście.
- 12 months ago
Nie jestem pewna o jaki post chodzi, bo ten jest moim pierwszym, który otworzyłam. Przedwczoraj mój problem ewoluował, bo teraz gra nie chce się w ogóle uruchomić. Niektórzy polecali odinstalowanie i zainstalowanie ponownie, tak też zrobiłam i teraz gra za każdym razem pokazuje komunikat 'uruchomienie gry nie powiodło się, spróbuj później, oczywiście pozniej też nie działa.
A wracając do początku problemu, w którymś momencie po aktualizacji patcha z 28 lutego moja gra była całkowicie po czesku z żadną możliwością zmiany języka.
- 12 months ago
Serdecznie dziękuję za zainteresowanie tym problemem, będę czekać na informacje. Mam nadzieję, że może kolejna aktualizacja rozwiąże problem, skoro pojawił się po ej ostatniej z końca lutego. Pozdrawiam!
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 12 minutes ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 6 hours ago