Forum Discussion

Kikkutek's avatar
2 years ago

[The Sims 4] [PC] Problem z ponowną instalacją gry w języku polskim

Cześć, mam bardzo irytujący problem dotyczący gry.
Po ostatniej, najnowszej aktualizacji gra przestała działać. Nie uruchamiała się, pojawiał się komunikat o Błędzie EC:10007.
Odinstalowałam i zainstalowałam na nowo apkę, to samo zrobiłam też z samą grą, nic nie pomagało. Do wczoraj.
Wczoraj udało mi się włączyć grę po tym, jak w ea app kliknęłam w bibliotece gier na opcję "Napraw grę" (wcześniej to też nie pomagało)
Działa, ale...
Po angielsku -__-. Jak mam zmienić język? EA app jest zainstalowana po polsku, mieszkam w polskiej strefie, od zawsze gram w Sims w języku polskim. Co się nagle stało i jak to naprawić???

40 Replies

• Witam,

Do tej pory korzystałam bez żadnych problemów z aplikacji Origin. Dziś zostałam "przymuszona" do zmiany aplikacji na EA i od jej instalacji cała grę The Sims 4 mam w języku rosyjskim. W aplikacji EA jako język mam ustawiony polski, region - Polska. Samej grze już kilka razy aplikowałam funkcje napraw z poziomu aplikacji i nic to nie daje. Jak wchodzę do gry, to kompletnie nic nie jestem w niej stanie zrobić, bo kompletnie nie rozumiem cyrylicy. Szczerze powiem, że jestem mocno poirytowana cała sytuacją. Jak mogę zmienić język w grze?

• Ponownie zrobiłam wszystko krok po kroku. Podsyłam screena - jedyny dostępny język na liście to angielski. :/

• Polecam VPN . kupilam orginalna fizyczną plyte cd 10 lat temu.(po polsku)  Probowalam zainstalować  to z plyty dzis , nie poszlo ! Odkad zmienił  sie origin na eaapps nie da sie zmienic jezyka , nawet przez zainstalowanie sismow z orginalnej polskiej wersji. Nie musisz placic za VPN.  Trzeba znalezc taki co daje bezplatne 7 dni bez podawania numeru karty czy paypal. Zainstaluj vpn , zmien na polske , zainstaluj simsy w eaapp PO POLSKU, I nie musisz sie martwic o reszte. Te ciecie z ea nie umieja nam uzytkownikom pomoc od 2 lat! Zenada ! Jak cos to zapraszam , pomoge, Karolina 

• LUDZIE. Zainstalujcie vpn dajcie na polske. O zainstalujcie wtedy simsy . Pomoglo , juz pisalam tu wcześniej kom ale ich nie widze wiec pisze jeszcze raz pozdro 

• Mam ten sam problem z simsami. Wczoraj kupilam i zainstalowalam kilka dodatkow "razem razniej" "kuchnia na wypasie" "byc rodzicem" i "domowy kucharz". Po instalacji wszystkie przedmioty z dodatku "kucharz domowy" byly pokazane jako *DEBUG a w tworzeniu sima nowe aspiracje zwiazane z tym dodatkiem wogole sie nie rozwijaly z informacja. Postanowilam naprawic gre i to po tym moj jezyk nagle przestawil sie na angielski. Probowalam krokow z tego forum wlacznie z deinstalacja ale nic nie dziala. Przy instalacji moge wybrac jedynie jezyk angielski choc wszystko a w plikacji jest ustawione na jezyk polski. Czy ktos juz naprawil ten problem?..

• Kikkutek's avatar
    Kikkutek
    10 months ago

Problem NADAL ISTNIEJE. Mnie to już zaczęło poważnie irytować. Mam oryginalną grę ze wszystkimi dodatkami. Zapłaciłam za całość naprawdę gruby pieniądz, bo sami wiecie, to nie są tanie rzeczy. Coś się zepsuło KILKA MIESIĘCY TEMU, język zmienił się na obcy, którym operuję wprawdzie w stopniu średnio zaawansowanym, ale specyficzne gry i żarty jęykowe w Sims sprawiają mi w angielskim duże trudności.Gra się niekomfortowo, czasami popełniam głupie błędy, bo coś źle zrozumiałam. Piszę o tym problemie w tym wątku już po raz n-ty. I nic, zero skutków, chociaż robiłam już wszystko, co było proponowane, jako rozwiązanie. :/

• Witam,

Mam ten sam problem co przedmówcy i jeśli nie jesteście w stanie go rozwiązać na aplikacji EAapp to chciał bym się dowiedzieć jak odzyskać pieniądze za grę oraz dodatki.

Z góry zaznaczam ze próbowałem czyścic dane etc itp... dalej jest tylko angielski. 

• Kolejna świetna platforma i pomysł z tym Answers HQ 🙂 każdy ma tu to w upie :P nawet nikt tu nie odpisuje z EA. Będzie trzeba chyba oficjalna reklamacje zgłaszać. 

• Gatka14's avatar
    Gatka14
    5 months ago

Jak to zrobić z tym  vpnem. zainstalowałam, zmieniłam na Polskę a gra w EA dalej po angielsku 😭😭😭😭

• U mnie problem NADAL AKTUALNY. O ile próbowałam sobie do tej pory radzić sama, o tyle teraz, po zakupie najnowszego dodatku, jestem już totalnie wkurzona. Nie rozumiem wielu słów, męczę się z tłumaczeniem - żeby wiedzieć, co i jak działa, jak grać, co robić, aby korzystać z nowinek wprowadzonych do dodatku. Zamiast cieszyć się nową grą, co i rusz się denerwuję. Zapłaciłam kupę kasy za grę, w którą nie mogę grać na luzie i spokojnie, tak jak dawniej. WTF...

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 5 hours ago