Forum Discussion
kreatora
5 years agoHero (Retired)
@Dark_ambient94
Moze sprobuj wyczyscic cache gier (w tym simsów) - mała nadzieja ze to coś da ale zabieg jest prosty, szybki i mało kłopotliwy.
Wyłacz kompletnie konsole - odlącz ja od prądu . odczekaj 2- 3 minuty i włacz ja ponownie.
Moze sprobuj wyczyscic cache gier (w tym simsów) - mała nadzieja ze to coś da ale zabieg jest prosty, szybki i mało kłopotliwy.
Wyłacz kompletnie konsole - odlącz ja od prądu . odczekaj 2- 3 minuty i włacz ja ponownie.
5 years ago
@kreatora Ostatnio konsola była wyłączona od prądu miesiąc, nie pomogło 🙂
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @Dark_ambient94 🙂
Czy w innych grach od EA trofea pojawiają się poprawnie? Jeśli tak, to w jakiej grze od EA otrzymałaś ostatnio trofeum? 🙂 (przy pucharku znajdziesz datę kiedy został on przyznany)
- 5 years ago
@EA_KubaTak pojawiają się poprawnie. Ostatnio 8 marca 2020 15:38 w Badland, wtedy też grałam. Od tamtej pory przez kwiecień - czerwiec nie używałam ps, od połowy czerwca korzystam grając tylko w This Sims i nic ☹️ nie przeszkadza mi to, natomiast ciekawi mnie z czego to wynika 🤔
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Dark_ambient94
Dzięki za odpowiedź 🙂 Badland akurat nie jest grą EA 😉
Czy w swoim zapisie gry używasz kodów?
Wygląda na to, że nie będą one zaliczane jeżeli na Twoim aktualnym zapisie zostały wpisane kody. Tutaj odpowiedź SimGuruNick na ten temat.