Forum Discussion

nopawel's avatar
5 years ago

The Sims 4 Unable to start: Initialization error at start up.

Witam serdecznie od 16 kwietnia mam problem z uruchomieniem The Sims 4 na OS X via Origin. Mimo prób reinstalacji, zmiany folderu - cały czas ten sam problem. Mam najnowszy system operacyjny. Ma ktoś taki sam problem, a co najważniejsze rozwiązanie?

Unable to start:

Initialization error at start up.

[135dec40:90f690cf:00000075:495f32a0]

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @nopawel

Setki ludzi zglosilo ten bład na Macu.
    Ten problem jest wciaz testowany dla uzytkownikow Mac. Jesli mozesz zajrzyj do tej dyskusji z pracowikiem technicznym EA ktory probuje pomoc poszczegolnym uzytkownikom, W tym rownież z Polski. Dla niektorych jego rozwiazanai dzialaja dla innych nie,
    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-Mac/135dec40-90f690cf-00000075-495f32a0-Updated-patch-now-can-t-open/m-p/8930101#M29702
    Jesli zechcesz i mozesz pisac po angilesku ( tlumacz Google jest przydatny - tam nikt nie zwrci uwagi na twoje bledy gramatyczne , bo wiadomo ze to nie jest to twoj jezyk , wazne jest przekazanie unformacji) zgłos tam swoj ptroblem, Jesli nie chcesz tego zrobic kliknij na pierwszym poscie ME TOO. Ja osobiscie nie chce i nie moge sugerowac zmian w komendach i skryptach jakie tam znajdziesz, bo nie jestem pracownikiem EA tak jak MaxisJoe ktory tam doradza.
    Nie jestem pracownikiem EA

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 56 minutes ago
7,707 Posts