Forum Discussion

megi82's avatar
5 years ago
Solved

the sims 4 wiejska sielanka

Pomimo kupna dodatku w empiku do dziś nie dostałam gratisowego zestawu zajęty gnom. 

a przecież na stronie empika wyraźnie pisze ze dany element powinnam otrzymać: https://www.empik.com/the-sims-4-wiejska-sielanka-ea-maxis,p1273167171,multimedia-p

Kontaktowałam się z origin wysłałam wam nawet zdjęcie i skan paragonu i klucza z pudełka - a danego elementu do teraz nie dostałam - czekam na odpis na mojego mejla. Help dlaczego przecież wyraźnie dodatek kupiłam przed 2 września.

nie lubię wersji cyfrowej bo często psuje mi grę - dlatego jak mam taka możliwość zawsze kupuje dodatek w sklepie stacjonarnym - czuje się oszukana było dużo wiadomości ze jak się kupi przed 2 września powinno się dostać ten zestaw zajęty gnom z automatu - zależy mi na nim - wiec proszę naprawcie to na origin pomoc wysłałam klucz produktu i paragon - nie znam angielskiego - nie każdy płynnie zna jakiś język - mam dysleksje zawsze miałam trudności w mowie i piśmie - nie każdy umie jakiś język obcy. 

Czułam się bezpieczniej dlatego kupiłam w sklepie stacjonarnym a w empiku wyraźnie pisze ze powinnam dostać "zestaw zajęty gnom" - a do teraz go nie mam sprawdzałam. 

help

2 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 3 hours ago