utrata zakupionych dodatków TS4
cześć , po 2 miesiacach nieaktywnosci na simsach 4 (oraz na EA) poprosili bym zalogowala się ponownie. po zalogowaniu zobaczyłam kompletnie nowy, losowy nick, brak znajomych oraz brak dodatków do The sims 4, mimo ich wczesniejszego posiadania.
po wejściu na grę na stronie początkowej widnieje moja ostatnio grana rodzina (szczęście w nieszcześciu) utworzona z dodatków które posiadałam wcześniej - teraz wyskakuje napis ,,nieposiadane”. Napisane jest że mogę je zakupic lub grac bez nich. krótko mówiąc, EA zalogowało mnie na nowe, puste konto bez czegokolwiek, nie ma nawet historii zakupow na koncie EA, jednak jestem w stanie dostarczyc dowodow w postaci kodu z płyty jednego z dodatkow lub zakupu ostatniego dodatku z historii konta bankowego.
na oficjalnej stronie opisałam problem i wysłałam zgłoszenie, następnie wybrałam czat z doradcą EA (zabrzmiało pocieszająco), ktory okazał się botem i nie uzykałam realnej pomocy.
nie widzę zadnego emaila by skontaktowac sie z prawdziwa osoba. znalazlam jedynie nr infolinii Electronic Arts Polska z siedziba w warszawie.
proszę o jakąkolwiek pomoc od kogoś z kadry EA, konsultanta, doradcy. utraciłam wiele lat gry oraz pieniądze.
Możesz skorzystać z kodów zapasowych, jeśli je masz. Jeśli nie, podczas rozmowy na czacie poproś doradcę o zmianę sposobu otrzymywania kodów weryfikacyjnych (np. na SMS) dla swojego głównego konta z kolekcją TS4.