Forum Discussion

ctqhr2qgd8s5's avatar
ctqhr2qgd8s5
Seasoned Newcomer
27 days ago
Solved

utrata zakupionych dodatków TS4

cześć , po 2 miesiacach nieaktywnosci na  simsach 4 (oraz na EA) poprosili bym zalogowala się ponownie. po zalogowaniu zobaczyłam kompletnie nowy, losowy nick, brak znajomych oraz brak dodatków do The sims 4, mimo ich wczesniejszego posiadania. 

po wejściu na grę na stronie początkowej widnieje moja ostatnio grana rodzina (szczęście w nieszcześciu) utworzona z dodatków które posiadałam wcześniej - teraz wyskakuje napis ,,nieposiadane”. Napisane jest że mogę je zakupic lub grac bez nich. krótko mówiąc, EA zalogowało mnie na nowe, puste konto bez czegokolwiek, nie ma nawet historii zakupow na koncie EA, jednak jestem w stanie dostarczyc dowodow w postaci kodu z płyty jednego z dodatkow lub zakupu ostatniego dodatku z historii konta bankowego.

na oficjalnej stronie opisałam problem i wysłałam zgłoszenie, następnie wybrałam czat z doradcą EA (zabrzmiało pocieszająco), ktory okazał się botem i nie uzykałam realnej pomocy. 

nie widzę zadnego emaila by skontaktowac sie z prawdziwa osoba. znalazlam jedynie nr infolinii Electronic Arts Polska z siedziba w warszawie.

proszę o jakąkolwiek pomoc od kogoś z kadry EA, konsultanta, doradcy. utraciłam wiele lat gry oraz pieniądze.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    22 days ago

Możesz skorzystać z kodów zapasowych, jeśli je masz. Jeśli nie, podczas rozmowy na czacie poproś doradcę o zmianę sposobu otrzymywania kodów weryfikacyjnych (np. na SMS) dla swojego głównego konta z kolekcją TS4.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej ctqhr2qgd8s5​ 

Wygląda na to, że logujesz się na inne konto. Jeśli przy nowym logowaniu pojawił się losowy nick, nie widzisz swoich gier oraz znajomych to wystarczy wylogować się z tego profilu a następnie zalogować w EA app wpisując Twój poprzedni nick, czyli EA ID.

• ctqhr2qgd8s5's avatar
    ctqhr2qgd8s5
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

wpisałam nick, teraz żądają weryfikacji i wysłali kod na email (na ten poprzedni, nie obecny) który nie przychodzi :( inne wiadomości są widoczne, ale nie od EA

• ctqhr2qgd8s5's avatar
    ctqhr2qgd8s5
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

dziwne, że wysylaja wiadomośc weryfikacyjną na moj poprzedni adres email, ale nie przeszkadza mi to, po prostu nie przychodzi mi tam żadne powiadomienie od EA. wydaje mi sie że dlatego że zmieniłam na inny jakiś czas temu.. pamiętam jak rownież logowałam się w sierpniu za pomocą obecnego, prawidłowego maila… kompletnie nie rozumiem, jestem w kropce 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    23 days ago

Hej ctqhr2qgd8s5​ 

Rozumiem, że teraz musisz wpisać kod weryfikacyjny który jest wysyłany na Twój adres email, ale nie otrzymujesz na niego żadnej wiadomości? 

Sprawdź proszę dodatkowe skrzynki (Powiadomienia, Oferty, Spam) nikiedy zdarza się, że taka wiadomość trafia właśnie tam.

• ctqhr2qgd8s5's avatar
    ctqhr2qgd8s5
    Seasoned Newcomer
    22 days ago

nic nie przychodzi, nigdzie nie ma… co robić?

posiadałam kiedyś konto pod innym emailem, niedawno zmieniłam i gdy loguję się za pomocą tego nowego, to wchodzi mi na puste konto, bez dodatkow i znajomych.

a gdy loguje sie tym starym poprzednim, to żądają weryfikacji która nie dochodzi. 

będę wdzięczna za jakąkolwiek radę, na help.ea są tylko boty bezskuteczne. utraciłam moją gre ;(

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    22 days ago

Możesz skorzystać z kodów zapasowych, jeśli je masz. Jeśli nie, podczas rozmowy na czacie poproś doradcę o zmianę sposobu otrzymywania kodów weryfikacyjnych (np. na SMS) dla swojego głównego konta z kolekcją TS4.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 days ago
7,568 Posts