Forum Discussion

mxaartaa's avatar
mxaartaa
Rising Newcomer
29 days ago
Solved

Wieczne bójki z każdym i wszędzie

Hej, od kilku dni wróciłam do grania w simsy 4. Ściągnęłam na Maca Ea app, ściągnęłam simsy, zainstalowałam, stworzyłam od zera simkę. 

Opis problemu: GDZIEKOLWIEK mój sims nie pójdzie, ktoś go odwiedzi, z kimś rozmawia simsy się biją. 

z każdym jest czerwony pasek relacji. 

idxie do pracy? Bije szefa, pracowników, randomowych npc dosłownie każdego. 

Nie da się grać bo co to za granie kiedy musisz ciągle siedzieć w domu i jedyne intetackcje jakie prowadzisz to z zaadoptowanymi zwierzętami. 

Stworzyłam jej męża - go też klepie co minutę. Nic innego nie robi tylko się bije. Nie da się anulować tych akcji i trzeba czekać aż bójka się skończy po czym szybko wracać do domu lub eksmitować męża….. serio aż się odechciewa grania. 

NIE UŻYWAM ŻADNYCH MODÓW, żadnych zmieniaczy rozgrywki ani ulepszeń.

Gram tylko na zakupionych dodatkach i akcesoriach. 

Próbowałam opcji testing chats true + resetuj obiekt - nie działa

Wyłączenie wolnej woli też nic nie daje

Sim ma cechy dobre i łagodne, zero złośliwości ani chamskich cech. Kocha naturę i zwierzęta. Nic negatywnego. Pomocy bo zaczęłam szczerze żałować wydanej kasy na tą grę! 

Wykonywałam już „Napraw” w zarządzaniu grą z poziomu Ea app - nic to nie zmienia.

Dodatki które posiadam: Wampiry, Śnieżna Eskapada, Kraina Magii, Zjawiska Paranormalne, Ucieczka w plener,  Wytworne przyjęcie, Wielkie Pranie, Przygoda w dżungli, Zestaw świąteczny, witaj w pracy, psy i koty oraz wielkie porządki. 

żaden dodatek nie jest spiracony wszystkie oryginalne (zapobiegawczo informuje aby nie było myśli że może jakiś dodatek powoduje konflikt) 

• mxaartaa​ 

Na pierwszy zdjęciu pokazałaś cechy, które zostają dodane Simowi w trakcie gry, a najważniejsze cechy to te, które znajdują się w CAS - to one decydują o charakterze Sima.

Ponadto Simka jest czarodziejką, a to oznacza, że gra dodała jej dodatkowe cechy i mogą one być dodatnie lub ujemne, w zależności od ścieżki jej kariery - Sim może być dobrym, lub złym czarodziejem.

Jeżeli Simka ma rozwinięte umiejętności "Złośliwość" to może być agresywna.

PS. Jeżeli pobrałaś tę Simkę z Galerii, lub z internetu to mogła ona mieć jakieś ujemne cechy. Nawet, gdy usunęłaś je  w CAS to gra je nadal pamięta.

2 Replies

• mxaartaa​ 

Na pierwszy zdjęciu pokazałaś cechy, które zostają dodane Simowi w trakcie gry, a najważniejsze cechy to te, które znajdują się w CAS - to one decydują o charakterze Sima.

Ponadto Simka jest czarodziejką, a to oznacza, że gra dodała jej dodatkowe cechy i mogą one być dodatnie lub ujemne, w zależności od ścieżki jej kariery - Sim może być dobrym, lub złym czarodziejem.

Jeżeli Simka ma rozwinięte umiejętności "Złośliwość" to może być agresywna.

PS. Jeżeli pobrałaś tę Simkę z Galerii, lub z internetu to mogła ona mieć jakieś ujemne cechy. Nawet, gdy usunęłaś je  w CAS to gra je nadal pamięta.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 50 minutes ago
7,642 Posts