Forum Discussion

47821286's avatar
7 years ago
Solved

Wpisywanie ponownie kodu promocyjnego do Origin

Witam,

Mam problem odnośnie wpisuje kod do Origin na moim koncie i nie chce się on wpisać, ponieważ wyskakuje powiadomienie, że kod został już wykorzystany. Jest możliwość sprawdzenia czy na pewno na tym koncie on został wykorzystany czy na innym bo nie jestem pewna?

Pozdrawiam.

• Witaj @47821286 

Jeżeli kroki zaproponowane przez @danuta720 nie pomogły Ci w problemach z kodem gry, to jak wspomniałaś na początku możliwe, że jest on przypisany do innego konta. Polecam bezpośredni kontakt z działem pomocy EA.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki:

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat ( tylko w języku angielskim). Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.

Bezpośrednia rozmowa telefoniczna: Tel. +48 (22) 397 08 40 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

Pozdrawiam.

4 Replies

• Witaj @47821286 

Jeżeli na pewno logujesz się na prawidłowe konto Origin i już kiedyś rejestrowałaś tę grę to powinnaś znaleźć ją w swojej Bibliotece Gier, w zakładce "Ukryte gry".

W tym układzie zajrzyj do podanych niżej  artykułów:

1. https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/POMOC-Brak-gry-w-bibliotece-Wykorzystany-klucz-produktu/m-p/6106086/highlight/true#M202

2. https://help.ea.com/pl-pl/help/origin/origin/origin-my-games-list-is-blank/

Natomiast, gdy wpisujesz kod produktu po raz pierwszy i wyskakuje powiadomienie, że kod został już wykorzystany, to może oznaczać, że kupiłaś grę z niewiarygodnego źródła. W takiej sytuacji nikt z doradców EA nie będzie w stanie ci pomóc.

W przypadku, gdy posiadasz więcej niż jedno konto na Origin i nie jesteś pewna, do którego z nich wcześniej dodałaś grę, pozostaje ci kontakt z doradcami EA.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat ( tylko w języku angielskim). Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.

Bezpośrednia rozmowa telefoniczna: Tel. +48 (22) 397 08 40 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

Pozdrawiam.

• 47821286's avatar
    47821286
    7 years ago

Witaj @danuta720 

Jest problem, że nie mam w bibliotece gier zakładki Ukryte Gry. Co teraz mam zrobić?

Pozdrawiam

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

@47821286 

W takim układzie:

1. Odinstaluj Origin według tej instrukcji.

2. Przeczyść komputer CCleaner-em:

- instrukcja

tu pobierz program

3. Uruchom ponownie komputer.

4. Pobierz aplikację Origin stąd.

5. Zainstaluj Origin na komputerze.

6. Uruchom program Origin w trybie administratora (PPM na ikonę i "Uruchom jako administrator") i zaloguj się na swoje konto.

Uwaga: Zawsze uruchamiaj Origin jako administrator.

7. Kliknij Moja biblioteka gier i na górze po prawej odszukaj zakładkę Filtruj>"Ukryte gry".

Pozdrawiam.

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witaj @47821286 

Jeżeli kroki zaproponowane przez @danuta720 nie pomogły Ci w problemach z kodem gry, to jak wspomniałaś na początku możliwe, że jest on przypisany do innego konta. Polecam bezpośredni kontakt z działem pomocy EA.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 42 minutes ago
7,707 Posts