Wydarzenie mrocznego kosiarza - błąd po wczytaniu zapisu
Cześć,
Mam problem z wyzwaniami mrocznego kosiarza. W zeszłym tygodniu podczas wykonywania ostatniego zadania mrocznego kosiarza (złap anioła morskiego) byłam zmuszona odzyskać zapis sprzed paru minut by móc wykonać zadanie ale zadania zniknęły. Postanowiłam wrócić do głównego save'a ale cały czas był ten sam problem. Nie wyskakuje mi możliwość kontynuowania zadań, on po prostu działa w tle jako powiadomienie o aktywnym evencie. Nawet po złapaniu anioła zadanie się nie zalicza. Na ekranie wygląda to tak jakbym po prostu zakończyła robienie zadań, ale po wejściu w ikonkę mrocznego kosiarza w prawym górnym rogu, gdzie odbiera się nagrody widać, że nie zostały one zrobione.
Poczekałam więc tydzień mając nadzieję, że może samo się naprawi jak przyjdą nowe zadania, ale wciąż jest ten sam błąd. Co ciekawe, w skrzynce mojej simki jest już nowa część listu do przeczytania, ale po przeczytaniu list po prostu znika z ekwipunku, a punkty za zadanie stoją w miejscu, więc nawet jakbym chciała to nie mogę kontynuować zadań. Save został później z powrotem wczytany by odzyskać list w skrzynce.
Przechodzenie na inne rodziny również nic nie daje.
Wyjęłam folder z modami, naprawiłam grę w aplikacji i weszłam do gry nie wkładając z powrotem modów, ale nawet na "czystej" grze event pozostaje nadal dla mnie nie do dokończenia.
Z góry dziękuję za pomoc! Mam nadzieję, że coś uda się zrobić, bo bardzo cieszyłam się na ten event ☹️