Forum Discussion
W tej chwili nie mam możliwości wysłania. Jednak nie wyświetla mi się pasek zadań po lewej stronie ekranu. Generalnie, brak zadań do wykonania związanego z wydarzeniem. Mogę wejść w nagrody, ale nie mam zadań i rozpoczęte zadanie nie zaliczyło się. Błąd się pojawił jak miałam złowić Anioła Morskiego. Próbowałam jeszcze odinstalować mody i naprawić grę zgodnie ze zdjęciem, które dodaje
O który tydzień wydarzenia chodzi?
Wejdź do gry i zrób zrzut z ekranu klawiszem C. Następnie to zdjęcie przeciągnij tutaj na stronę.
- 1 year ago
U mnie też dzieje się coś podobnego. W pierwszym tygodniu zaliczyłam obydwa zadania. W drugim gdzieś w połowie, kiedy zaliczyłam pierwsze, a drugie miałam w trakcie, przestałam je widzieć. teraz dalej nie widzę zadań w rozgrywce. Kiedy wejdę w wydarzenie, raz widzę, że mam zaliczony pierwszy tydzień (jak na załączonych zrzutach ekranu), a raz nie mam żadnych postępów, żadnych pokazanych nagród (w trybie budowania są normalnie, bez zmian), a podgląd zadań mogę zobaczyć na każdy tydzień (teraz te z przyszłych tygodni są zablokowane kłódką). próbowałam grać na nowym zapisie, naprawiać grę, gram obecnie bez modów.
- 1 year ago
Wydarzenie wygląda jakbym wykonała wszystkie zadania, po kliknięciu w mrocznego kosiarza wyświetla się jedynie panel z nagrodami
- danuta7201 year agoHero+
@sj2ynxsik1go , @onceuponaswann
Zajrzyjcie do tego tematu na angielskiej części forum AHQ i tam zamieśćcie zdjęcia na których będzie widoczna zakładka tygodnia, który się nie kończy (byłoby to pomocne, gdybyś mógł także pokazać koniec osi czasu nagród XP, abyśmy mogli porównać, co gra uważa za Twoje XP, z danymi, które zapisaliśmy) - przykład:
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @sj2ynxsik1go
Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @danuta720 jako rozwiązanie jeśli odpowiedź okazała się pomocna.
- 1 year ago
Nie pomogło niestety