Forum Discussion

ComeToMeCloser's avatar
12 months ago

Wymuszona zmiana jezyka w grze i brak wyboru innych - SIMS4

Czesc, Od jakiegos czasu moja gra calkowicie odmawia mi jezyka polskiego. Pewnego dnia calkowicie przeszla na jezyk angielski i nie ma, naprawde ani widu ani slychu, opcji do zmiany spowrotem na polski. Wczesniej takiego problemu nie bylo, gram od lat i zawsze zawsze byla opcja instalacji w PL.

Dla ulatwienia odnalezienia rozwiazania pragne nadmienic ze moj windows jest w jezyku angielskim, (byl od samego poczatku i wczesniej nie bylo problemu z gra) Próbowalam juz roznych sposobow by ten polski odzyskac, mianowicie:

- Zmienilam w aplikacji i koncie wszystko na jezyki polskie, nawet region mimo ze jestem w UK - nie pomoglo

- Tak, odinstalowalam gre i probowalam zmienic jezyk na polski przy instalacji ale NIE MA POLSKIEGO NA LISCIE - a raz to zainstalowalo mi samo z niewiadomo kad CZESKI.

- Szukalam rozwiazan, googlowalam, czasem mam wrazenie ze moja apka EA to w ogole ma inne opcje niz inni ludzie.

Utknelam.

Nie chce zmieniac jezyka laptopa na polski bo nie tylko ja z niego korzystam i byloby to nie wygodne, z reszta samej mi sie wygodniej korzysta z angielskiego... jednak gra jest o wiele przyjemniejsza w jezyku ojczystym. Prosze, czy jest na to jakas rada? Gdzie sie podziala cala lista jezykow? Przeciez tam bylo ich duzo?

Czemu wczesniej gra zachowywala sie normalnie a nagle oglupiala... a moze to ja?

Bardzo ladnie prosze o jakas pomoc czy wskazówke.. Dziekuje

1 Reply

• u mnie zmienilo sobie na czeski po upgrade originu na ea app na macu... wyglada na to ze jedyne co pomoglo to wywalenie gry zupelnie, polaczenie sie z VPN na Polske i sciagniecie gry na nowo... (

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,156 PostsLatest Activity: 4 hours ago