Forum Discussion

DaptriusAter's avatar
3 years ago
Solved

Wyzwania

Hejka. 

Mam pytanie odnośnie wyzwań. Z uwagi, że jestem zawziętym kolekcjonerem, mam pytanie odnośnie cukrowych czaszek i plakatów pozytywności, niestety w internecie nie jestem w stanie znaleźć odpowiedzi na to pytanie, wiec zadaje je tutaj. Czy wyzwanie z okazji dnia nieumarłych i wyzwanie pozytywności będą się jeszcze odbywać? Czy to była jednorazowa akcja? Pytam, bo chce wiedzieć, czy będę mógł zdobyć cukrowe czaszki i plakaty pozytywności w sposób "uczciwy" czy "nieuczciwy" z thebuga.

• danuta720's avatar
    danuta720
    3 years ago

@DaptriusAter 

Jeżeli się nie mylę (nie mam sklerozy 😉 ) to wszystkie wyzwania tego typu były tylko raz. Ale nawet, gdyby któreś z nich się powtórzyło, to niestety nie jest to wskazówką, że powtórzy się następny raz.  🙂

3 Replies

• Hej @DaptriusAter 

Na tę chwilę niestety nic nam nie wiadomo. Jedynie twórcy gry mogliby odpowiedzieć na twoje pytanie. Znajdziesz ich na Twitterze.

Przy okazji,czaszki można znaleźć w Debug (nie w the bug)  Tylko wpisana komenda Debug odblokuje go.

Pozdrawiam.

• Dobra, trochę źle zadałem pytanie. Chodzi mi o to, czy do tej pory te wyzwania były tylko raz. Z tego co wiem, wyzwanie z okazji dnia nieumarłych premierę miało w roku 2016. I na przykładzie tego wyzwania. Czy wyzwanie z okazji dnia nieumarłych było w latach od 2017 do 2021? Czy to była jednorazowa akcja. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    3 years ago

@DaptriusAter 

Jeżeli się nie mylę (nie mam sklerozy 😉 ) to wszystkie wyzwania tego typu były tylko raz. Ale nawet, gdyby któreś z nich się powtórzyło, to niestety nie jest to wskazówką, że powtórzy się następny raz.  🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,585 Posts