1 year ago
Wyzwanie "Nagrody Kosiarza" nadal nie działa
Sprawa wygląda tak:
Zaczęłam wyzwanie kosiarza 2 dni po tym gdy się pojawiło. Stworzyłam nową simkę, aby to wyzwanie zrobić. Wszystko szło dobrze. Pierwsze zadanie pt.: Pomoc dla Mrocznego Kosiarza zaliczone, nagrody odebrane. Czas na kolejny etap pt.: Tylko jeden telefon. Przeczytałam Biuletyn Stowarzyszenie ambrozji, następnie maiłam wezwać Mrocznego kosiarza przez Mrocznofon i tu zaczyna się problem. Bo w tym momencie włączyło mi się "wyzwanie dla początkujących", które spowodowało, że:
- znaczek kosiarza przy opcji w morcznofonie "wezwij mrocznego kosiarza" zniknął (zdjęcie) - przez co wezwanie kosiarza nic nie zmienia, kosiarz przychodzi, pogada i zniknie, a wiem, że kosiarz powinien coś zrobić... Widziałam jak inni na YT grają w to wyzwanie i po tym jak wezwiemy kosiarza przez mrocznofon, zainteresowany przychodzi, a po wizycie powinien on do nas zadzwonić - u mnie nic takiego się nie dzieje.
- etapy w zadaniu zniknęły, jedyne co widnieje to okno z nagrodami (zdjęcie);
- nie da się kontynuować wyzwania, tak jakby wydarzenie się zakończyło/urwało.
Poczekałam na aktualizację, widziałam komentarze, że wielu osobom problem zniknął, że EA naprawiło bagi, niestety mnie to nic nie dało. Widziałam, że wielu osobom pomagali wolontariusze, ale mi ich rady nic nie dały. I od razu mówię:
- Nie stosuję i nie stosowałam żadnych modów.
- W folderze gry nie posiadam plików o nazwie: lastException.txt, LastUIException.txt, LastCrash.txt.
- Pamięć podręczna z aplikacji EA usunięta - i to nie raz.
- Logowałam się na nowo do aplikacji już wiele razy.
- Włączałam i wyłączałam latopa również wiele razy
- Kilka razy naprawiałam grę.
NIC NIE POMOGŁO...