Forum Discussion
Hej, @EA_Kalina!
Dziekuję za odpowiedź. Wszystko to już przetestowane. Cache wyczyczone, konsola odłączana od prądu, pamięci na dysku jest dużo (ponad 50% miejsca), konto EA odłączane i podłączane ponownie, reset sieci. Problem wciąż się pojawia przez co 4 rozgrywki poszły do kosza w ciągu ostatnich 4 dni. Po prostu gram sobie spokojnie przez np. godzinę lub dwie, aż tu nagle obraz ładowania się freezuje w totalnie randomowym momencie. Pierwszy raz mam taki problem odkąd gram na konsoli. Martwi mnie to, bo jednak człowiek zainwestował w tę grę, a teraz nie mogę swobodnie z niej korzystać ☹️
Hej @RNozorozec
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
- 1 year ago
Problem nadal występuje i dotyczy kazdej rozgrywki. Z konsolą jest wszystko w porządku. Inne gry działają bez zarzutu. Aktualnie próbowałam również rozłączać, podłączać lub korzystać z innego konta EA. Za każdym razem jest to samo. Zauważyłam też, że automatyczne zapisy nie aktualizują się na bieżąco jak wcześniej. I pomiędzy automatycznym zapisem a ręcznymi potrafią być 2h różnicy. Na ten moment po prostu nie da się grać, bo całe postępy idą na marne, gdy nie można załadować rozgrywki.