Forum Discussion

Kapsimo2's avatar
10 months ago

zakochaj s

Kupiłam dodatek zakochaj się przedpremierowo przez G2a po wpisaniu kodu pokazało mi że otrzymałem zakochaj sie zestaw zlamane serce ale dodatku nie kiedy wchodze w dodatek karze mi go kupic pisałem do pomocy ea i nic mi nie pomogli nie wiem czy domagac sie zwrotu czy nie dodam ze zestaw mam pokazany w zarządzaj dodatkami ale nie moge go pobrac bo jest pokazany jak by byl pobrany ale dodatku nie mam 

2 Replies

• Zrobiłeś to samo co ja, ale ogarnełam temat :D Dostałes 2 klucze do bonusu (kolekcji) zakochaj sie ZLAMANE SERCE to masz dodatkowe meble i drugi klucz do zwykłego dodatku zakochaj sie, wpisałes sam bonus temu nie pokazuje Ci dodatku. Zobacz jeszcze raz na swoje zamówienie bo tam masz dwa klucze do gry najprawdopodobniej masz napisany mniejszą czcionką stad to przeoczenie 🙂 mam nadzieje ze pomoglam. ps zaznaczylam strzałką gdzie jest klucz 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,151 PostsLatest Activity: 3 months ago