Zapisy zniknęły
Niedawno w przypływie emocji napisałam post o tym jak mi nie działa kariera detektywa. Origin chyba wyczuł moją frustrację i nie wymyślił lepszego rozwiązania niż usunąć wszystkie moje zapisane gry. Nie ma zapisu - nie ma problemu :D
A tak poważnie to odpaliłam dzisiaj simsy po jakiejś krótkiej przerwie typu dzień lub dwa. Origin wyświetlił komunikat z prośbą o odświeżenie by zainstalować nową aktualizację. Potrwało to może z dwie sekundy, odpalam grę a tam wiadomość, że moja karta graficzna nie została rozpoznana. Zdziwiłam się, więc wyszłam i weszłam z powrotem a gra jak nowa. Powiadomienia o dodatkach, które mam zainstalowane, i żadnego przycisku w stylu "Nowa gra" lub "Wczytaj grę". Oczywiście poczytałam w internecie i taka sytuacja kiedyś się zdarzyła, ale próbowałam wszystkiego. Przeszukałam komputer lupką i nie znalazłam innego folderu The Sims 4 ani Saves. W Electronic Arts/The Sims 4/Saves nie ma żadnych plików, tak samo w folderze Trays. A OneDrive posiada tylko bardzo stare sejwy, które ja kiedyś własnoręcznie tam zapisałam.
Co robić? Wątpię już, że się uda je przywrócić, ale zawsze warto spróbować (tym bardziej, że na jednym sejwie mi bardzo zależy).