Forum Discussion
aneczka34567 daj zna czy pomogły Ci wcześniejsze podpowiedzi.
- aneczka345674 months agoSeasoned Novice
Niestety nie
- danuta7204 months agoHero+
Sprawdź jeszcze raz swoje mody > pose player dawno nie był aktualizowany (kilka lat), podobnie jak EA eyelashes remover i inne mody, które wymieniłaś. (czytaj uważnie daty ich aktualizacji oraz opisy pod zdjęciami modów). Znajdziesz je tylko na oryginalnych stronach autorów tych modów.
Najnowsza aktualizacja gry jest szczególnie istotna, gdyż zmieniła wiele skryptów w trybie CAS dotyczących skorek, oczu, rzęs, makijaży, etc... Zmieniła też niektóre funkcje dotyczące rozgrywki w grze, oraz zepsuła wszystkie modyfikacje ze skryptami oraz drobne mody, takie jak tło w głównym menu gry, mod na ilość kolumn i inne.
Zastosuj wskazówki z poradnika: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536
Edit: Deaderpool właśnie wydał nową wersję swojego moda mc command center.
- aneczka345674 months agoSeasoned Novice
Dzięki za wszystkie sugestie. Sprawdziłam wszystkie swoje mody i wszystkie są zaktualizowane, w tym Pose Player, EA Eyelashes Remover i inne, które zostały wymienione. Sprawdzałam je na oryginalnych stronach autorów. Zastosowałam się również do wskazówek z poradnika, ale niestety problem nadal występuje.