Forum Discussion

POLLENA's avatar
POLLENA
New Rookie
23 days ago
Solved

Zegar w grze się zamraża

Hej, mam mały problem. Czas w grze zatrzymuje się o 1:59 (niedziela) i tak się stało trzy razy. Za każdym razem grę mroziło, czas niby leciał dalej, ale gra ani rusz. Próbowałam naprawić grę, usunęłam mody związane z rozgrywką (lub mam już zaktualizowane). Czy to możliwe, że straciłam save? 

• POLLENA​ 

Wygląda na to, że nadal masz w grze zepsute mody. Usuń z gry folder Mods (przenieś go poza grę). Z folderu The Sims 4 znajdujacego sie w katalogu Dokumenty/Electronic Arts, usuń plik localthumbcache.package, następnie przeczytaj poradnik i zastosuj jego wskazówki.

3 Replies

• POLLENA​ 

Wygląda na to, że nadal masz w grze zepsute mody. Usuń z gry folder Mods (przenieś go poza grę). Z folderu The Sims 4 znajdujacego sie w katalogu Dokumenty/Electronic Arts, usuń plik localthumbcache.package, następnie przeczytaj poradnik i zastosuj jego wskazówki.

• POLLENA's avatar
    POLLENA
    New Rookie
    22 days ago

Udało się znaleźć winowajcę. Mc Commmand Center, co aż dziwne bo wyszła wersja podobno kompatybilna. Dziękuję za pomoc

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,642 Posts