Forum Discussion

miska9miki's avatar
miska9miki
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Zew Natury zadanie

Nie mogę wykonać zadania Śpij przy grającej w tym samym pomieszczeniu stacji radiowej z dźwiękami natury. Puszczam stacje NEW AGE bo innej stacji nie mam a podobno to inaczej dźwięki natury i powinno się liczyć. Kładę sima spać ale on po paru sekundach wstaje a zadanie dalej nie zaliczone. Moja Simka nie chce całkiem spać przy włączonej muzyce nawet jak jest bardzo zmęczona. Co robić? Wszystkie inne zadania są wykonane 

• Ja początkowo wyłączyłam w ustawieniach gry "zawartość zmodyfikowaną", ale nic mi to nie dało, może u Ciebie to zadziała :) Jeśli nie - spróbuj całkowicie wyrzucić mody z folderu (tam gdzie wrzucasz je podczas pobierania nowych), mi pomogło właśnie to. Oglądałam sobie różne wpisy na forum dotyczące tego wydarzenia, no i większości właśnie się to psuje przez mody

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hejmiska9miki​

Jeśli post dokladnievtak​ odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!  

• Ja początkowo wyłączyłam w ustawieniach gry "zawartość zmodyfikowaną", ale nic mi to nie dało, może u Ciebie to zadziała :) Jeśli nie - spróbuj całkowicie wyrzucić mody z folderu (tam gdzie wrzucasz je podczas pobierania nowych), mi pomogło właśnie to. Oglądałam sobie różne wpisy na forum dotyczące tego wydarzenia, no i większości właśnie się to psuje przez mody

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,476 PostsLatest Activity: 5 hours ago