Forum Discussion

KANETKO's avatar
KANETKO
Rising Novice
29 days ago
Solved

Zmiana wartości sima po ponownym uruchomieniu gry

Witam

Ostatnio mam problem z simami w Grze SIMS 4. Otóż po ponownym uruchomieniu gry / przeprowadzka rodziny zauważyłem że zmienia mi wygląd Sima nawet to można zauważyć w MC Command Center w sekcji budowa sima. Wartości np. Brzuch z np. 35 ustawia na 0 za każdym razem, Mody są aktualne, a obecne konflikty ID są przez dą samą modyfikację która ma więcej niż 1 plik.  Proszę o pomoc bo próbowałem wszystkiego i nic nie pomogło :( 

• KANETKO​ 

Jeżeli nie został zaktualizowany (najnowsza aktualizacja wyszła kilka dni temu), to na pewno tak. Ale przede wszystkim nie we wszystkich jego opcjach można grzebać. Do tych opcji należą parametry Sima, więcej Simów na jednej parceli i tym podobne.  Nie powinnaś dotykać tych opcji, gdyż zmiany w nich zaburzają grę.

5 Replies

• KANETKO​ 

Nie radzę grzebać w mccc i tam ustawiać parametry Sima. Wiąże się to z błędami gry i utratą jej zapisów.

• KANETKO's avatar
    KANETKO
    Rising Novice
    29 days ago

Czyli sam MCCC może być problemem? 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    29 days ago

KANETKO​ 

Jeżeli nie został zaktualizowany (najnowsza aktualizacja wyszła kilka dni temu), to na pewno tak. Ale przede wszystkim nie we wszystkich jego opcjach można grzebać. Do tych opcji należą parametry Sima, więcej Simów na jednej parceli i tym podobne.  Nie powinnaś dotykać tych opcji, gdyż zmiany w nich zaburzają grę.

• KANETKO's avatar
    KANETKO
    Rising Novice
    28 days ago

Ok, Dzięki za pomoc. Od teraz nie będe używał parametrów Sima w MCCC. Musiało to się popsuć po jakieś aktualizacji MCC bo kilka mies temu nie było z tym problemów.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,489 PostsLatest Activity: 8 hours ago