Forum Discussion

87010321's avatar
3 years ago
Solved

Zniknęły zakupione dodatki The Sims 4

Dzień dobry. Zacznę od początku - chciałam zacząć grać w simsy ale zauważyłam że jestem wylogowana z mojego konta EA (nikt inny nie ma dostępu do mojego konta), więc zalogowałam się od nowa i gra był...
  • kreatora's avatar
    kreatora
    3 years ago

@87010321 

Natalio (sorry ze dopiero teraz)

To ze dodatków nie masz w grze oznacza, ze nie masz ich na koncie EA w Bibliotece. (Na tym koncie na ktore się przed chwilą zalogowałaś)

Przyczyny:

1. Zalozylaś, drugie  inne konto przez przypadek i logujesz się na te inne konto na  ktorym w Bibliotece nie masz dodatków  

2. Pobralaś druga darmowa wersje The Sims4 ze sklepu EA tworząc przy okazji dodatkowe następne konto na którym też oczywiście dodatków nie masz 

3. Nie wyczyściłaś cache EA  - instrukcja w poście EA Kalina

Gdzie sprawdzać jakie (i czy)  dodatki masz:na koncie na ktore się logujesz :
    1. Kliknij na ikonkę EA i zaloguj sie na konto EA swoim ID (nickiem) jesli teraz uzywasz adresu mailowego i odwrotnie - adresem mailowym jeśli dotąd uzywalaś nicku 

2. Po lewej kliknij Biblioteka: - po prawej okladke The Sims4 i tam wybierz "Zarządzaj"  - nastepnie wybierz  "Zarządzaj Dodatkami" - otworzy się lista dodatków.

(Gry zakupione od EA zawsze pobierasz z Biblioteki na twoim koncie EA )

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 3 hours ago