Forum Discussion

Ula4321's avatar
2 years ago
Solved

zniknęła mi opcja bara-bara,i postaraj się o dziecko st4

zniknęła mi opcja bara-bara,i postaraj się o dziecko, nie wiem dlaczego i co zrobić by opcja znów była w grze, miałam kiedyś zainstalowany mod  ww, lecz znudził mi się i go odinstalowałam, chyba w tedy mi zniknęły te opcje ale nie jestem pewna, nie wiem co zrobić bym znów miała te opcje w grze.

• Hej @Ula4321 

Myślę, że nadal masz w grze jakieś zepsute mody.

Tak, jak w poprzednim poście, nie zaszkodzi naprawić grę, ale najpierw wyjmij z niej cały folder Mods i wtedy sprawdź grę. Zanim z powrotem włożysz go do gry, zapoznaj się z poradnikiem.

Pozdrawiam

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Ula4321 

Sprawdź proszę czy opcja ta wróci po naprawieniu gry z poziomu biblioteki gier. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

Hej @Ula4321 

Myślę, że nadal masz w grze jakieś zepsute mody.

Tak, jak w poprzednim poście, nie zaszkodzi naprawić grę, ale najpierw wyjmij z niej cały folder Mods i wtedy sprawdź grę. Zanim z powrotem włożysz go do gry, zapoznaj się z poradnikiem.

Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Ula4321

Jeśli post @danuta720  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,636 Posts