Forum Discussion

urfavcapricorn's avatar
urfavcapricorn
Seasoned Newcomer
28 days ago

Zrób test ciążowy

Siema, mam problem, moja simka nie moze zrobic testu ciazowego, mimo starania sie o dziecko, nie pokazuje mi sie opcja zrobienia testu ciazowego na toalecie, co moge na to poradzic? I nie, to nie przez moda wicked, bo testowalam bez niego i wciaz to samo.

3 Replies

• urfavcapricorn's avatar
    urfavcapricorn
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

nie wiem po co ten poradnik, na tiktoku widzialam ze ludzie tez maja ten problem i ze to wina gry a nie modow, i dostalam rade zeby pare razy simowie poprobowali i sie uda, no i przetestowalam to i w koncu mi sie pokazala opcja zrobienia testu ciazowego. jedyne co w tym pomoze to aktualizacja

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    26 days ago

Hej urfavcapricorn​ 

To nie jest błąd gry, więc niepotrzebna z tego powodu jej aktualizacja. U mnie od razu pokazała się ta opcja:

Poradnik ci się przyda, bo masz w grze zepsute mody.  Zawłaszcza mod "wicked.." (i jego animacyjne dodatki) jest konfliktowym modem i trzeba na niego uważać, oraz usuwać je wszystkie z gry przed każdą jej aktualizacją, bo zawsze się psuje. Tiktok nie jest miarodajnym źródłem do rozwiązywania problemów z grą i nie powoływałabym się na tę platformę.

A na przyszłość, na naszym forum nie rozmawiamy o modach dla dorosłych i nie pomagamy graczom, którzy mają je w grze, gdyż The Sims 4 należy do kategorii gier PG-13. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 11 hours ago