Forum Discussion

Andziorr's avatar
2 years ago
Solved

Zwrot za podwójny zakup

Zamówiłam elektronicznie pakiet sims dodatek+pakiet rozgrywki+akcesoria. Jako płatność wybrałam opcję BLIK, zaakceptowałam płatność w aplikacji swojego banku, po czym dostałam powiadomienie, że zakup się nie udał, mam złożyć zamówienie ponownie, a płatność zostanie pobrana tylko raz. Ponownie wykonałam płatność i znów dostałam to samo powiadomienie. Pieniądze z konta zniknęły oczywiście dwa razy. Ostatecznie gry mam przypisane na swoim koncie, ale zapłaciłam dwa razy za to samo. Próbowałam kontaktować się w sprawie zwrotu pieniędzy przez live chat. Czas oczekiwania wynosił 4 min, ale po upływie czasu żadne okienko do rozmowy się nie pojawiało. W swoich sprawach mogłam odczytać wiadomość od konsultanta, ale nie mogę na nią odpowiedzieć. Próbowałam różne przeglądarki, ale efekt zawsze był ten sam. Próbowałam otworzyć nową sprawę, ale sytuacja się powtórzyła. Obecnie wchodząc w temat zwrotu środków nie mam już żadnej możliwości połączenia się z konsultantem. Widzę taką możliwość tylko wtedy, kiedy nie jestem zalogowana na swoje konto. Jak jeszcze mogę skontaktować się z EA w sprawie zwrotu pobranych przez nich środków?

• Hej @Andziorr W tej sprawie rzeczywiście konieczny będzie kontakt poprzez czat na naszej stronie. 

Spróbuj otworzyć stronę pomocy w nowej zakładce incognito i sprawdź ponownie, czy uda Ci się założyć zupełnie nową sprawę. 

Wypróbuj różne kategorie aż pojawi się okno czatu. 

Skontaktuj się proszę z nami bezpośrednio>   

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ  

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Andziorr W tej sprawie rzeczywiście konieczny będzie kontakt poprzez czat na naszej stronie. 

Spróbuj otworzyć stronę pomocy w nowej zakładce incognito i sprawdź ponownie, czy uda Ci się założyć zupełnie nową sprawę. 

Wypróbuj różne kategorie aż pojawi się okno czatu. 

Skontaktuj się proszę z nami bezpośrednio>   

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ  

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,697 Posts