Witam,
Zakupiłam już jakiś czas temu Worlds Bundle do The Sims 3. Wszystko fajnie, otrzymuję kod do Hidden Springs, fontanny czekoladowej i do Monte Vista właśnie, na mojego maila, lecz problem pojawia się dopiero przy wpisywaniu. Dwa pierwsze kody weszły bez problemu, lecz przy wpisywaniu kodu do Monte Vista pojawia się komunikat, jakoby został on już wykorzystany. Próbowałam skontaktować się z EA, lecz żadnej pomocy, po wielu dniach bardzo męczących rozmów, nie otrzymałam. Na każdego mojego maila odpisywała mi inna osoba, ciągnęło się to kilka dni, lecz konkretów brak. Chyba z 3 razy proszono mnie, bym podawała mój adres e-mail, numer zamówienia czy nieprawidłowy kod, mimo, że wszystkie te informacje zawarłam już w pierwszej wiadomości którą wysłałam. Wszystkie te wymienione maile doprowadziły do wiadomości otrzymanej od EA o treści, która właściwie informowała, że niepotrzebnie z nimi rozmawiałam, bo oni nie są w stanie mi pomóc i mam skontaktować się z doradcą przez chat. Skontaktowałam się, tutaj również zupełnie brak pomocy - próbuję tłumaczyć, że kod ewidentnie jest po prostu nieprawidłowy, wykorzystany przez kogoś, nie wiem, aczkolwiek dopóki nie otrzymam nowego kodu nie mam co liczyć na Monte Vista. Po rozmowie przez chat dowiedziałam się jedynie, że mój problem został przekazany do ludzi z EA i napiszą mi oni maila, lecz jedyny mail jaki otrzymałam to ten sugerujący, że moja sprawa jest już zakończona. No niestety - nie uważam ją za taką, bo nadal nie mam tej zawartości, ani maila od EA. Czy ktoś, kto miał podobny problem, był w stanie go rozwiązać? Jeżeli tak to bardzo prosiłabym o jakąś podpowiedź z kim mam się w tej sprawie kontaktować, bo już naprawdę jestem bezradna.
Pozdrawiam 🙂