Brak dodatku w launcherze gry The Sims 3
Od roku nie mogę grać w The Sims 3, ponieważ od czasu formatu nie działał mi dodatek kariera i akcesoria nowoczesny apartament. Wcześniej wszystko było instalowane na Origin i potem przeniesione na EA App, dlatego do tej pory działało. Wypróbowałam wszystkie sposoby jakie znalazłam w internecie i na FB. Później z tego forum dowiedziałam się, że dodatki te nie posiadają 64-bitowej wersji i żeby pisać w tej sprawie do EA, więc to zrobiłam. Pisałam do nich chyba z 6 razy i jedyne co z tego wynikło to to, że uznali akcesoria nowoczesny apartament za kupiony z kradzionej karty kredytowej i usunęli mi go z konta. No i właśnie, odkupiłam je i trafiłam na wersję 64-bitową, dlatego zastanawiam się, czy napisać do nich aby usunęli mi ten dodatek i po prostu kupić go od nowa z nadzieją, że będzie w końcu działać?
Hej Nekus2000
Nekus2000 wrote:
dlatego zastanawiam się, czy napisać do nich aby usunęli mi ten dodatek i po prostu kupić go od nowa z nadzieją, że będzie w końcu działać?
Jak najbardziej możesz napisać, aby dowiedzieć cię czy taka opcja jest obecnie możliwa.