Forum Discussion

Kuleczka12345's avatar
2 years ago
Solved

ea app nie można zainstalować dodatków do the sims 3

Witam od wczoraj mam problem z grą the sims 3. Nie mogę zainstalować do niej żadnych dodatków. Wyskakuje komunikat że wystąpił nieznany błąd.Uruchom ea app ponownie i spróbuj jeszcze raz później lub skontaktuj się z działem pomocy. Od Wczoraj próbuje się skontaktować z działem, lecz nie przynosi to rezultatu, ciągle jestem proszona o te same informacje i screeny. Próbowałam już wszelkich dostępnych opcji, czyszczenia cache, reinstalowania aplikacji i wielu wielu innych sposobów lecz żaden nie pomaga. Proszę o jakąś pomoc. 

14 Replies

• EwaSylwiaPee's avatar
    EwaSylwiaPee
    2 years ago

Problem jest taki, że nie mam z płyty bo instalowałam już przez platformę. Także nadal wyskakuje mi błąd spróbuj ponownie. Pomoc EA to jakaś masakra, bo proszą o te same informacje aż w końcu o cierpliwość. Już jej nie mam haha. Żadnych konkretów, a problem jak był tak nadal jest. Żeby od miesiąca czekać aż uda im się naprawić ten błąd, koszmar.

• Ragnarson-RS's avatar
    Ragnarson-RS
    2 years ago

Mam też problem bo nawet nie mogę zainstalować gierki przygotowanie do instalacji trwa i trwa, w nieskończoność 

• W moim przypadku nie mogłam pobrać 3 dodatków które miałam przypisane do jednego konta. Wystarczyło usunąć je z kolejki pobierania, klikając na the sims 3(3 kropki w bibliotece)--> zarządzanie dodatkami i pobierałam każdy z dodatków z osobna. U MNIE DZIAŁA

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 5 hours ago