Forum Discussion

ArisuBaskervill's avatar
6 years ago

Jak zmienić relacje simów w NRaas w The Sims 3?

Hejka! The Sims 3 zbugowało mi się do takiego stopnia, że nie mogę oświadczyć swoich Simów ani jedną stroną, ani drugą, pomimo, że są parą. Próbowałam już wszystkich opcji romantycznych, wprowadzanie-wyprowadzanie, resetowanie postaci i wszystkie sposoby, które wyczytałam tutaj na forum. Moi simowie mają maksymalnie rozwiniętą relację, podobne cechy (w tym oboje mają romantyk/romantyczka), mają nawet dziecko i są parą. Ta opcja po prostu mi zniknęła, a że nic nie działa, to postanowiłam w końcu skorzystać z NRaas, bo najwidoczniej to moja ostateczna deska ratunku (dodam, że w poprzednich dwóch związkach nie było problemu z oświadczynami). Problem tylko w tym, że wszelkie instrukcje jak zmienić relacje simów ograniczają się do "Sim - opcje zaawansowane 1 - Długoterminowe relacje według kategorii" i to wszystko, a po kliknięciu ostatniej opcji kompletnie nie wiem co dalej. Czy ktoś mógłby mi BARDZO SZCZEGÓŁOWO wyjaśnić jak to zrobić? Z góry bardzo, ale to bardzo dziękuję. 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 12 hours ago
1,430 Posts