Forum Discussion
@Wilczynia
Nie wiem czy instalujesz z Origin czy z plytek jesli z Origin to
prawdopdodnie masz pierwsza, najwcześniejszą wersje gry podstawowej The Sims3 - pozniej wyszla druga i byla dodawana do któregos z kupowanego dodatku jako bonus. Origin rozpoznaje tylko tą drugą wersje
wiec jesli chcesz te dodatki zainstalowac musisz wyłaczyc Origin - najlepiej w ogóle internet i instalowac to wszystko z plytek
Jednak aby istalacja przebiegła prawidlowo powinnas najpierw odinstalowac wszystko z komputera , wyczyscic rejestry CCleanerem z pozostalowsci po TS3 i instalowac od poczatku pamietajac o kolejnosci wychodzących dodatkow.
To samo mozesz zrobic jesli masz te wszystkie gry lacznie z podstawka na Origin - wtedy mozesz pobrac je z Origin ale tylko z Origin.
Mieszanie dodatkow instalowanych raz z Origin a raz z plytek nie jest dobrym pomyslem,
Prawde powiedziawszy jesli masz wciaz wsystkie kody do plytek to lepiej zaistalowac wszystko z dysków.
Jesli zainstalujesz wszystko z dyskow - pobierz superpatch z tego linku i zaistaluj go tez. W ten sposob bedziesz miała wszystkie aktualizacje bez koniecznosci aktualizowania gry przez Launcher
Jesli jednak pobierzesz wszystko z Origin - nie uzywaj tego superpatchu
Nie jestem pracownikiem EA.
The Sims 3 wraz z dodatkami mam na płytkach.