Pobrane dodatki do The Sims 3 nie wyświetlają się w Launcherze oraz w grze.
Witam, mam problem z grą The Sims 3, mianowicie 2 dodatki z całej zakupionej kolekcji nie działają, są to: Zostań Gwiazdą i Luksusowy Wypoczynek. W mojej kolekcji w aplikacji EA pokazuje, że są one posiadane oraz zainstalowane, w folderze z plikami gry również zainstalowana jest ich zawartość ale launcher gry The Sims 3 ich nie czyta, jakby w ogóle nie zostały wgrane do gry. Co więcej gdy klikam opcję Graj w aplikacji EA przy dodatku Zostań Gwiazdą następuje tylko ładowanie, nic więcej się nie dzieje. Próbowałem restartować komputer, usuwać pliki cache aplikacji, reinstalować całą zawartość od nowa, naprawiać grę, tak samo reinstalować aplikację EA ale nic nie pomogło. Dodam, że wszystkie dodatki, akcesoria i światy są zarejestrowane na oficjalnej stronie The Sims 3. Co jeszcze mogę zrobić? Niektóre zostały zakupione na Origin, niektóre mam zakupione nowe ze sklepu i jestem ich jedynym i pierwszym właścicielem. Mój komputer jest nowym komputerem 64-bitowym Windows 11. Simsy są wersją 32-bitową, moja wersja gry to: 1.69.43.024017