Forum Discussion

IzzyStark09's avatar
3 years ago
Solved

Problem z logowaniem na the sims 3 store

Witam! 

Mam mały problem jeśli chodzi o konto na stronie https://pl.thesims3.com/. Kilka lat temu załozyłam tam konto i miałam przypisaną do niego grę oraz dodatki. Niestety adres mailowy na który się wtedy logowałam, przypuszczam, że po dłuższej nieaktywności został usunięty, przez to nie moge teraz zalogować się na to konto. EA automatycznie przesyła kod weryfikujący na ten e mail, ale nie mogę się na niego zalogować - próbowałam wiele razy.

Stworzyłam nowe konto, ale mam problem, aby połączyć teraz grę i dodatki do tego nowego konta, ponieważ są przypisane dalej do starego... Czy istnieje jakaś możliwość aby usunąć te gry z tamtego adresu i przepisać je na nowy czy już raczej nic z tym nie zrobię?

Nie chciałabym na nowo kupować gry, skoro już ją posiadam ;(

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam!

PS.

Jesli już był taki temat, namocjniej przepraszam, jestem tutaj pierwszy raz.

• Już jakoś sobie z tym poradziłam 🙂 Ale mimo wszystko dziekuję 🙂

7 Replies

• Własnie się kontaktuję, ale nie za bardzo widzi mi się udostępniac prywatne rzeczy, jesli potrzebuję pomocy w usunieciu lub zmiany maila na koncie... ;(

Chyba, ze jest to wymagane, w takim razie wolę to zostawić jak jest.

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    3 years ago
    @IzzyStark09 Poimoc polega na tym, że dostajesz polecenia do wykonania. Sama korzystałam z takiej pomocy, gdy ktoś, kogo dopuściłam do moego konta ukradł mi je (zablokował możliwość zmiany hasła). Czego masz się obawiać? Nikt ci nie wejdzie na twój adres mailowy by poczytać twoje wiadomości - będziesz dostawała polecenia, co masz zrobić. Ale to twój problem, i jeśli się czegoś obawiasz, to nie zamierzam cię przekonywać.
  • Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    3 years ago
    @IzzyStark09 Pamiętaj także o tym, że masz opcję rozmowy na czacie na twitterze. Zalogować się możesz bezpośrednio po uruchomieniu czwórki - wchodzisz wtedy w opcje gry, klikasz na zakładkę inne - i masz tam opcję zalogowania się na twitterze. Tam oczywiście nie możesz podawać wrażliwych danych, ale uzyskasz podpowiedź przynajmniej - co zrobić, jak wybrnąć z tej patowej sytuacji. Daj w każdym razie znać, jaką decyzję podjęłaś 🙂
  • Już jakoś sobie z tym poradziłam 🙂 Ale mimo wszystko dziekuję 🙂

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Cieszę się, że problem udało Ci się już rozwiązać. Dzięki za potwierdzenie. 😉

• Wiem, że od ostatniego wpisu minęło 3 lata, ale czy jesteś w stanie mi powiedzieć jak udało ci się odzyskać konto lub przenieść gry na nowe konto? Mam ten sam problem.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,420 PostsLatest Activity: 19 hours ago