karoleks123456Newcomer5 hours agoProject XCzy moge dowiedziewiedziec kiedy bedzie do pobrania wersja alpha?
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 5 hours ago1,443 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 5 hours ago1,443 Posts
Recent DiscussionsProject X Czy moge dowiedziewiedziec kiedy bedzie do pobrania wersja alpha? Problem z pobraniem z SIMSTORE Hej hej, Grę Sims 3 mam kupioną przez Steama, ostatnio zakupiłam punkty simpoints ponieważ chciałam kupić parę rzeczy z Simstore ale niestety nie mogę :c Obiekty pobierają się do lauchera the sims...POMOCY MAM PROBLEM W SIMSACH PO AKTUALIZACJI POMOCY PROSZE!! Dzisiaj zaktualizowałam simsy (mam jakoś 5k modów w grze albo nawet więcej) i wyskoczył mi taka informacja jak na poniższym zdj ze nie mam i moje simy są łyse i wgl nie mam nic w domu...The Sims 3 błąd wczytywania Sunset Valley Hejka, w dniu wczorajszym zakupiłam na EA App The Sims3 i wszystko było w porządku do momentu gdy chciałam zacząć pierwszą rozgrywkę i pojawił mi się taki błąd. Powiem tak tworzyłam cuda niewidy aby...Problem z lagami The sims 3 Hej , kupilam nowy laptop gamingowy karta nvidia 5050 i ryzen 7 i usiłuje grac w simsy 3 ale strasznie sie scina jak kręcę kamera , W ustawieniach włączałam dopasowanie do simsow karte nvidia , testo...