YankielleNot applicable2 years agoSolvedproblem z pobieraniem sims średniowiecze Próbuję pobrać grę the Sims Średniowiecze. Niestety po ukończonym pobieraniu, zamiast instalacji gry, pobieranie rozpoczyna się ponownie. I tak w kółko. Gra dodana z klucza CD-Key z wersji pudełkowie...Show More
Recent DiscussionsSims 3 wyłącza się podczas podróży Hej, od wczoraj mam problem z podróżami w sims 3, tymi do innych krajów, ale też np na studia. Gra się wyłącza, próbowałam reinstalować grę, naprawiłam błąd z niewykrywaniem karty graficznej, usunęła...The Sims 1 Kolekcja Tradycyjna się nie instaluje Ogółem odinstalowałem simsy przez aplikacje i funkcje na kompie i chciałem je zainstalować ponownie lecz niestety instalacja zakańcza się na poziomie 96% i wyskakuje to powiadomienie. Pls pomóżcie :...The sims 3 nie działający dodatek Posiadam pełną kolekcję dodatków to sims 3. Wszystkie były kupione poprzez EA. Natomiast mam problem z dodatkiem Po Zmroku. Dodatek jest zainstalowany ale nie ma go w grze. Nie ma miasta ani żadnych...Problem z zakupionymi dodatkami (The Sims 3) i brak możliwości zwrotu Cześć, mam problem z zakupionymi dodatkami do The Sims 3 (m.in. Roaring Heights, Dolina Smoków, Zestaw Światów, Barnacle Bay, nowoczesny apartament). Mimo że zostały opłacone, gra nie rozpoznaje ich ...The Sims 2 Kolekcja Tradycyjna Zakupiłam w dniu premiery The Sims 2 Kolekcję Tradycyjną i od jakiegoś czasu mam taki problem, że gra po prostu się wyłącza. Żadnego błędu, Żadnego komunikatu, po prostu nagle pokazuje się ekran głów...