Forum Discussion

ziutaziuta's avatar
ziutaziuta
Seasoned Newcomer
1 month ago
Solved

Sims 3 wyłącza się podczas podróży

Hej, od wczoraj mam problem z podróżami w sims 3, tymi do innych krajów, ale też np na studia. Gra się wyłącza, próbowałam reinstalować grę, naprawiłam błąd z niewykrywaniem karty graficznej, usunęłam też rodziny, ale błąd występuje w każdej rozgrywce.

• Hej ziutaziuta​ 

Dzięki za dokładny opis. Skoro problem występuje zarówno podczas podróży do innych krajów, jak i na studia oraz powtarza się w różnych zapisach, raczej nie wygląda to na problem jednej rodziny.

Reinstalację masz już za sobą, więc nie ma sensu jej powtarzać. Na tym etapie podeślij proszę aktualny raport DxDiag. Przy wyłączaniu gry bez komunikatu będzie tam więcej przydatnych informacji o systemie, sterownikach i ewentualnych błędach.

Jeśli podczas crasha pojawia się jakikolwiek komunikat, dołącz też jego zrzut ekranu.

Na podstawie tego sprawdzimy, co warto zrobić dalej.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej ziutaziuta​ 

Dzięki za dokładny opis. Skoro problem występuje zarówno podczas podróży do innych krajów, jak i na studia oraz powtarza się w różnych zapisach, raczej nie wygląda to na problem jednej rodziny.

Reinstalację masz już za sobą, więc nie ma sensu jej powtarzać. Na tym etapie podeślij proszę aktualny raport DxDiag. Przy wyłączaniu gry bez komunikatu będzie tam więcej przydatnych informacji o systemie, sterownikach i ewentualnych błędach.

Jeśli podczas crasha pojawia się jakikolwiek komunikat, dołącz też jego zrzut ekranu.

Na podstawie tego sprawdzimy, co warto zrobić dalej.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 2 days ago
1,461 Posts