Forum Discussion

Tynkaaxx's avatar
Tynkaaxx
Rising Newcomer
6 days ago

Problem ze światami The sims 3

Ostatnio zainstalowałam the sims 3, jednak od samego początku mam problem ze światami. Pojawia się komunikat o poważnym błędzie i nie wiem jak to naprawić :( 

2 Replies

• dvniim's avatar
    dvniim
    Rising Newcomer
    5 days ago

Hej, podpinam się pod pytanie, bo sama własnie chciałam wrócić do gry i po zainstalowaniu jej wyskakuje mi to samo powiadomienie. Grę i dodatki mam ze steama, probowałam już wszystkiego, odinstalowałam i zainstalowałam gre ponownie, probowałam uruchomić grę jako administrator, aż w końcu zresetowałam kartę graficzną bo myślałam że coś jest nie tak po zainstalowaniu najnowszych sterowników (błąd w grze wyskakiwał mi gdy zmieniałam coś w ustawieniach grafiki w grze, aż w końcu  zmieniłam TYLKO rozdzielczość ekranu, a nadal błąd jest). 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Zajrzyjcie proszę do wcześniejszej dyskusji TUTAJ, aby przetestować podane w niej kroki.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,336 PostsLatest Activity: 4 days ago