Forum Discussion

ch0mik07's avatar
ch0mik07
Rising Newcomer
5 months ago

Brak simpoints po rejestracji World Adventures

Cześć! 15.08 zarejestrowałam na swoim koncie expansion pack - World adventures i dostałam komunikat, że na moje konto powinno wpłynąć "10$ worth of simpoints", zatem 1000 punktów. Minęło już jednak ponad 30 godzin, a ich nadal nie ma na moim koncie. Kontaktowałam się z EA support i zasugerowali otwarcie tutaj dyskusji. Czy ktoś ma na to jakieś rozwiązanie? Nie widzę nigdzie pomarańczowego przycisku z "FREE simpoints", o którym czytałam w internecie i o którym mówiło mi też EA support

1 Reply

• Nie wiem niestety czy jest jakikolwiek sens robienia czegoś w tej sprawie. EA ma najwidoczniej to gdzieś. Ja wczoraj zarejestrowałem dodatek Cztery Pory Roku na specjalnej stronie https://pl.thesims3.com/incentive/seasonsredeem gdzie powinienem dostać Lodowy Bar. Oczywiście kod wykorzystany, a Lodowego Baru mi nie dali. Kontaktuje się z nimi, ale oni twierdzą, że nie mogą mi go przyznać mimo, że wszystko przeszło okej.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 6 days ago
1,431 Posts