Forum Discussion

xgadekx's avatar
2 years ago
Solved

sims 3 store nie działa

nie mam rzeczy zakupionych w store w mojej grze, a miałam sporo miast, ubrań, mebli i nie chciałabym tego stracić. Gdy próbuję zalogować się na store to wszędzie wyskakuje mi błąd Forbidden 403. Co zrobić, czy da się to odzyskać?

• Witaj @xgadekx 

Jeżeli nadal nie możesz zalogować się w The Sims 3 Store, spróbuj wyczyścić cookies w swojej przeglądarce.

U mnie strona działa dobrze, właśnie się tam zalogowałam.

Sklep Store połączony jest ze wszystkimi stronami EA, a także z aplikacją EA, więc najprostszym sposobem jest zalogowanie się tutaj, a następnie w drugiej karcie przeglądarki otworzenie  strony ze sklepem Store i przelogowanie się tam.

Jeżeli nie możesz otworzyć  Store i wyświetlają Ci się błędy to wpisz w wyszukiwarkę Google hasło: store the sims 3 , wtedy wyświetli Ci się strona Store jako pierwsza i wystarczy w nią kliknąć.

Pozdrawiam. 🙂

3 Replies

• Witaj @xgadekx 

Jeżeli nadal nie możesz zalogować się w The Sims 3 Store, spróbuj wyczyścić cookies w swojej przeglądarce.

U mnie strona działa dobrze, właśnie się tam zalogowałam.

Sklep Store połączony jest ze wszystkimi stronami EA, a także z aplikacją EA, więc najprostszym sposobem jest zalogowanie się tutaj, a następnie w drugiej karcie przeglądarki otworzenie  strony ze sklepem Store i przelogowanie się tam.

Jeżeli nie możesz otworzyć  Store i wyświetlają Ci się błędy to wpisz w wyszukiwarkę Google hasło: store the sims 3 , wtedy wyświetli Ci się strona Store jako pierwsza i wystarczy w nią kliknąć.

Pozdrawiam. 🙂

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Widzę, że na chwilę obecną nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie. Postanowiłam oznaczyć kroki od @danuta720  jako rozwiązanie, ponieważ mogą być pomocne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 4 hours ago
1,450 Posts