Forum Discussion

Miszanero's avatar
Miszanero
Rising Newcomer
1 day ago

The Sims: Historie

Pamiętam jak w dzieciństwie razem z koleżanką grałyśmy w tę część simsów i byłyśmy nią zachwycone.  Obecnie zagrywam się w The Sims Średniowiecze i bardzo podoba mi się system rozgrywki oparty na fabule. Posiadam też The Sims Historie ze Świata Zwierząt niestety tylko w wersji pudełkowej i nie mogę jej uruchomić ze względu na brak napędu w komputerze.

Chętnie kupiłabym również inne odsłony fabularne. Czy planujecie sprzedaż elektroniczną tej lub innej części odsłony The Sims Historie?

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 hours ago

Hej Miszanero​  🙂

Super się czyta takie wspomnienia. The Sims Historie miały naprawdę wyjątkowy klimat i dużo osób do dziś bardzo ciepło je wspomina, właśnie przez ten bardziej fabularny styl rozgrywki. Fajnie też, że The Sims Średniowiecze dalej daje Ci podobną frajdę 😊

Jeśli chodzi o cyfrową dostępność serii The Sims Historie, na ten moment nie mam informacji o planach wprowadzenia ich do sprzedaży elektronicznej.

Wiem jednak, że zainteresowanie takimi odsłonami regularnie się pojawia, więc takie głosy jak Twój naprawdę mają znaczenie.

Z ciekawości zapytam, która część Historii była Twoją ulubioną? 😊

I czy bardziej wciąga Cię właśnie ten liniowy, fabularny styl, czy raczej coś pomiędzy sandboxem a historią, jak w The Sims Średniowiecze?

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 12 hours ago
1,449 Posts