Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
4 years agoPrzykro mi, że straciłaś dostęp do maila. ☹️
Rozumiem, że jest to frustrujące, nie mniej z racji procedur związanych z weryfikacją, jedyną możliwością jest odzyskanie konta poprzez kontakt z naszym centrum pomocy.
Konto email, które było powiązane z kontem wygasło i zostało usunięte przez hosting?
- 4 years ago@EA_Kuba konto zostało usunięte przez onet.pl automatycznie, mam gry na płycie wraz z kodami niestety na inne konto Origin nie mogę ich zainstalować gdyż wyskakuje komunikat o wykorzystaniu już kodu i czy byłaby możliwość odnowić dostęp do tych gier na płycie na innym koncie ?
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Masz pewność, że adres email został usunięty? Jeśli tak, to istnieje możliwość, że możesz go ponownie zarejestrować 🙂
- 4 years ago@EA_Kuba Niestety próbowałam gdy chce założyć konto na ten email wyskakuje powiadomienie że konto już istnieje a gdy daje logowanie na ten email wyskakuje że konto nie istnieje, dzwoniłam do Onetu powiedziano mi że konto zostało zlikwidowane nie ma możliwości odzyskania bo zwyczajnie je usunęli
Chodzi teraz o płyty do których mam kody i chciałabym je ponownie użyć na innym koncie Origin
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,407 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
Cześć
Solved2 days ago- 11 days ago