Forum Discussion
4 years ago
@EA_Kuba konto zostało usunięte przez onet.pl automatycznie, mam gry na płycie wraz z kodami niestety na inne konto Origin nie mogę ich zainstalować gdyż wyskakuje komunikat o wykorzystaniu już kodu i czy byłaby możliwość odnowić dostęp do tych gier na płycie na innym koncie ?
EA_Kuba
Community Manager
4 years agoMasz pewność, że adres email został usunięty? Jeśli tak, to istnieje możliwość, że możesz go ponownie zarejestrować 🙂
- 4 years ago@EA_Kuba Niestety próbowałam gdy chce założyć konto na ten email wyskakuje powiadomienie że konto już istnieje a gdy daje logowanie na ten email wyskakuje że konto nie istnieje, dzwoniłam do Onetu powiedziano mi że konto zostało zlikwidowane nie ma możliwości odzyskania bo zwyczajnie je usunęli
Chodzi teraz o płyty do których mam kody i chciałabym je ponownie użyć na innym koncie Origin
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,408 PostsLatest Activity: 11 hours ago
Recent Discussions
- 11 hours ago
Cześć
Solved4 days ago