The Sims Średniowiecze - fizyczna kopia nie działa po migracji Origin -> EA App
Posiadam od lat grę The Sims Medival. Przed aktualizacją działała normalnie. Po aktualizacji wymagała Origin, co zmusiło mnie do niesamowitych fikołków, żeby ta gra działała. Ale działała. Teraz - po aktualizacji Origin do EA App (wymuszonej) nie mogę już więcej grać w swoją FIZYCZNĄ, KUPIONĄ DAWNO TEMU grę. EA mnie oszukało zabraniając dostępu do mojej własności. Nie "wypożyczyłem" gry przez sklep online, a zakupiłem grę fizyczną! Co mam zrobić, żeby ta gra ponownie mogła zadziałać? Zaznaczam, że nie zamierzam przeprowadzać reinstalacji gry, gdyż mam tam zapisy i zawartość, której nie chcę utracić. Kontakt z pomocą EA nie przyniosł skutków. Na prawdę musi dojść do pozwów zbiorowych, żeby dostawcy gier zaczęli poważnie traktować sowich klientów?!
Reinstall EA app nie pomógł. Gra była dodana do biblioteki przez The Sims Account, ale obecnie nie ma jej ani tam, ani na moim koncie. W dodatku nie mogę wykorzystać kodu z pudełka by dodać ją (ani w EA, ani w The Sims Account). Co mogę zrobić, żeby być w stanie użytkować moją własność?