Forum Discussion

Miyahara_Haruko's avatar
Miyahara_Haruko
Rising Newcomer
4 days ago

The Sims 2 Legacy i usuwanie simów z gry

Hej, mam problem, jak powyżej. Gra już jakoś z trzy razy sama z siebie usunęła mi simów. Raz dotyczyło to sima z psem, który przy wprowadzeniu do domu nagle przestał istnieć. Następny problem dotyczył zmarłej simki, której nagrobek postawiłam na parceli domowej, a który po wyjściu z rodziny i po powrocie do niej zniknął. W innym przypadku dotyczyło to simów powracających ze studiów do kosza rodzin w swoim mieście. Za każdym razem we wspomnieniach widnieją jedynie jako '$Subject', kwadracik na ich portret jest pusty i znikają z drzew genealogicznych. Gra jest zaktualizowana, chodzi i uruchamia się bez problemu. Jednak jej usuwanie plików postaci jest irytujące i bardzo przeszkadza w cieszeniu się rozgrywką. Czy są jakieś sposoby na przywrócenie utraconych simów? Lub chociaż zapobiegnięcie takich sytuacji w przyszłości? Byłabym wdzięczna za pomoc🙏.

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,339 PostsLatest Activity: 3 hours ago