55123888Rising Novice1 year agoThe Sims 2 Legacy nie działa! Kupiłam od EA a tu mi wyskakuje taki komunikat Show More
55123888Rising Novice to innsane61 year agoJa też. Bo nie będę marnować kasy.Pewnie że szkoda bo człowiek by sobie pograł.
55123888Rising Novice to innsane61 year agoJa też. Bo nie będę marnować kasy.Pewnie że szkoda bo człowiek by sobie pograł.
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 9 hours ago1,446 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 9 hours ago1,446 Posts
Recent DiscussionsDodatek zainstalowany, ale nie działa w grze Hej, mam problem z dodatkiem Rajska Wyspa do the sims 3. Mianowicie, pobrałam dodatek, zainstalowałam, w launcherze również jest zaznaczony jako aktywny, wszystko wygląda jakby było ok, ale w samej...Zakupy w Store Zakupiłam światy i Dolinę Smoków do The Sims 3, po aktywowaniu kodów na stronie the sims 3 i próbie instalacji pierwszego świata the sims 3 się zawiesza i wyłącza, próbowałam włączyć grę aby sprawdzi...The Sims 3 Store błędy Witam. Nie mogę zainstalować większości dodatków z The Sims 3 Store. Strona jest wadliwa, znikał koszyk, a zakup pojedynczych dodatków bez kupna poprzez koszyk nie był możliwy. Wyskakiwał błąd. Podcz...The Sims 3 błąd wczytywania Sunset Valley Hejka, w dniu wczorajszym zakupiłam na EA App The Sims3 i wszystko było w porządku do momentu gdy chciałam zacząć pierwszą rozgrywkę i pojawił mi się taki błąd. Powiem tak tworzyłam cuda niewidy aby...Problem z pobraniem z SIMSTORE Hej hej, Grę Sims 3 mam kupioną przez Steama, ostatnio zakupiłam punkty simpoints ponieważ chciałam kupić parę rzeczy z Simstore ale niestety nie mogę :c Obiekty pobierają się do lauchera the sims...