55123888Rising Novice1 year agoThe Sims 2 Legacy nie działa! Kupiłam od EA a tu mi wyskakuje taki komunikat Show More
55123888Rising Novice to innsane61 year agoJa też. Bo nie będę marnować kasy.Pewnie że szkoda bo człowiek by sobie pograł.
55123888Rising Novice to innsane61 year agoJa też. Bo nie będę marnować kasy.Pewnie że szkoda bo człowiek by sobie pograł.
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 15 days ago1,460 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 15 days ago1,460 Posts
Recent DiscussionsSims 3 wyłącza się podczas podróży Hej, od wczoraj mam problem z podróżami w sims 3, tymi do innych krajów, ale też np na studia. Gra się wyłącza, próbowałam reinstalować grę, naprawiłam błąd z niewykrywaniem karty graficznej, usunęła...The Sims 1 Kolekcja Tradycyjna się nie instaluje Ogółem odinstalowałem simsy przez aplikacje i funkcje na kompie i chciałem je zainstalować ponownie lecz niestety instalacja zakańcza się na poziomie 96% i wyskakuje to powiadomienie. Pls pomóżcie :...The sims 3 nie działający dodatek Posiadam pełną kolekcję dodatków to sims 3. Wszystkie były kupione poprzez EA. Natomiast mam problem z dodatkiem Po Zmroku. Dodatek jest zainstalowany ale nie ma go w grze. Nie ma miasta ani żadnych...Problem z zakupionymi dodatkami (The Sims 3) i brak możliwości zwrotu Cześć, mam problem z zakupionymi dodatkami do The Sims 3 (m.in. Roaring Heights, Dolina Smoków, Zestaw Światów, Barnacle Bay, nowoczesny apartament). Mimo że zostały opłacone, gra nie rozpoznaje ich ...The Sims 2 Kolekcja Tradycyjna Zakupiłam w dniu premiery The Sims 2 Kolekcję Tradycyjną i od jakiegoś czasu mam taki problem, że gra po prostu się wyłącza. Żadnego błędu, Żadnego komunikatu, po prostu nagle pokazuje się ekran głów...