Forum Discussion

misii_PL's avatar
7 years ago
Solved

The Sims 3 Dodatek - przeniesienie na konto origin

Witam, chciałabym wiedzieć czy dałoby się przenieść dodatek do the sims 3 (w wersji dvd) z pc na swoje konto origin. Niechcący aktywowałam kod nie dodając go do swojego konta i teraz mogę go dodać je...
  • danuta720's avatar
    danuta720
    7 years ago

@misii_PL 

Z tego wniosek, że gra została już z przez Ciebie zarejestrowana na Origin. Zatem wejdź do Biblioteki Origin i tam  powinnaś zobaczyć okładkę gry, wystarczy kliknąć na nią i pobrać grę na swój komputer.

Jeżeli w Bibliotece gier nie zobaczysz okładki The Sims 3 to powinna się ona znajdować w ukrytych grach, a wtedy trzeba wejść w zakładkę: Fitruj>Ukryte gry:

I tam powinnaś zobaczyć swoja grę:

Teraz wystarczy zainstalować ja na komputerze, klikając PPM na okładkę gry>Pobierz.

Jeżeli nie będziesz jej mogla zainstalować to nie pozostanie nic innego, jak bezpośredni kontakt z doradcą EA.

W tym celu:

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór różni się w zależności od danego kraju.

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. Live chat, tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.

Telefoniczny kontakt z polskim biurem: +48 (22) 397 08 40. Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

Uwaga: Jeżeli kupiłaś grę z tzw. drugiej ręki, np. na Allegro, lub od kogoś to niestety gra mogla przez poprzedniego właściciela zostać już wcześniej zarejestrowana na Origin. A wtedy nie można jej po raz drugi instalować na innym koncie Origin.

Pozdrawiam.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 6 hours ago