Forum Discussion
2 years ago
@Melciakarmelcia Póki sejw działa - zrób sobie jego kopię i przenieś gdzieś w bezpieczne miejsce, będziesz miała k0ło ratunkowe gdyby znów coś się działo.
Nie wiem czy już wyrzuciłaś ten stary zepsuty sejw wraz z jego backupem. Jeśli tak - to trudno. Gdyby jednak nie - to napisz - podam ci sposób na sprawdzenie, czy jednak coś da się zrobić.
Zasugerowałam się, że masz problem sprzętowy (z tą kartą graficzną).
Nie wiem czy już wyrzuciłaś ten stary zepsuty sejw wraz z jego backupem. Jeśli tak - to trudno. Gdyby jednak nie - to napisz - podam ci sposób na sprawdzenie, czy jednak coś da się zrobić.
Zasugerowałam się, że masz problem sprzętowy (z tą kartą graficzną).
2 years ago
Niestety, pochwaliłam dzień przed zachodem słońca. Pograłam sobie troche na gorszej karcie, muliło się. Zorientowałam sie, że ta lepsza karta w ogóle nie działa, więc pobrałam nowe sterowniki, pograłam kilka minut i bum ''Dostep aplikacji do sprzętu graficznego został zablokowny''
- 2 years ago@Melciakarmelcia Więc wracamy do punktu wyjścia. Coś jest ze sprzętem jednak. Dałam ci mnóstwo linków pomocowych - spróbuj tych metod. Pamiętaj też, że jest problem z grami starymi na sprzęcie nowszej generacji. Simy trójka dobrze pracują na starszych systemach operacyjnych i starszym sprzęcie, nie chcą pracować na intelach nowszych generacji. EA o tym wie, próbuje znaleźć rozwiązanie.
- 2 years ago
Kurcze, ja myslałam, że cały czas rozmawiamy o czwórce. Tą trojke już pzebolałam
- 2 years ago@Melciakarmelcia To moja wina - myśłałam o czwórce a napisałam o trójce. Ale to co napisałam o trójce jest akurat prawdziwe ☹️ BTW - dałam ci przecież linki do czwórkowej pomocy. - więc załapałam, że chodzi o czwórkę 🙂 To wina zmęczenia materiału- cały dzisiejszy dzień poświęciłam na odpisywanie ludziom szukającym pomocy i byłam już bardzo zmęczona odpisując ci. Cóż - jestem jednym z najstarszych graczy - więc musisz mi wybaczyć pomyłkę 🙂
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 5 hours ago
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 2 days ago