Forum Discussion
Niestety, pochwaliłam dzień przed zachodem słońca. Pograłam sobie troche na gorszej karcie, muliło się. Zorientowałam sie, że ta lepsza karta w ogóle nie działa, więc pobrałam nowe sterowniki, pograłam kilka minut i bum ''Dostep aplikacji do sprzętu graficznego został zablokowny''
- 2 years ago
Kurcze, ja myslałam, że cały czas rozmawiamy o czwórce. Tą trojke już pzebolałam
- 2 years ago@Melciakarmelcia To moja wina - myśłałam o czwórce a napisałam o trójce. Ale to co napisałam o trójce jest akurat prawdziwe ☹️ BTW - dałam ci przecież linki do czwórkowej pomocy. - więc załapałam, że chodzi o czwórkę 🙂 To wina zmęczenia materiału- cały dzisiejszy dzień poświęciłam na odpisywanie ludziom szukającym pomocy i byłam już bardzo zmęczona odpisując ci. Cóż - jestem jednym z najstarszych graczy - więc musisz mi wybaczyć pomyłkę 🙂
- 2 years ago
Tak tak, domyslam sie, że to kwestia zmęczenia. Niestety, pomoc z linków nie działa. Trudno, chyba bedę musiała oddać laptopa na gwarancję, może cos zrobia
- 2 years ago@Melciakarmelcia
Dziś po uruchomieniu kompa - EA App się aktualizowała. Może coś się zmieniło w tej kwestii. Jeśli nie - rzeczywiście może pomoże konsultacja z fachowcem w serwisie. Pozdrawiam i życzę powodzenia 🙂 - kreatora2 years agoHero (Retired)
Rozmawiamy o TS4
Na razie nie idź do serwisu - to ostateczność. Moze uda mi sie rozwiązać to zdalne
Zrób Dxdiag komputera i załacz go tutaj do postu.
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Info-Jak-wygenerowac-raport-DxDiag/td-p/5923956oprocz tego przepisz dane z piiku tekstowego Config dotyczące karty graficznej (plik znajdziesz w folderze TS4 - w tym z folderami Saves i Moda)
Dodatkowo jesli twoja lepsza karta to Nvidia:
Kliknij prawym myszy na pusty ekran komputera i wybierz "Panel sterowania Nvidia"
Tam po lewej wybierz "Zarządzanie ustawieniami 3D" a po prawej wybierz zakładke "Ustawienia programu"
Tam odszukaj program The Sims4 i zaznacz jako obsługiwany. - 2 years ago
Wybaczcie,że tak późno.
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 2 days ago