Forum Discussion

JulaWojcik's avatar
2 years ago
Solved

the sims 3 zwierzaki nie chcą się pobrać

Witam

Dodatek the sims zwierzaki nie chce się pobrać , próba była na dwóch różnych laptopach i na każdym jest tak samo (urządzenia nie były podłączone do jednej sieci , były zupełnie w innej miejscowości). Dodatek jest w ciągłym przygotowywaniu do pobierania ale nic więcej się nie dzieje .. wszystkie inne się pobrały. Od 4 dni z tym walczymy i nic (wszystkie opcje ze strony zostały sprawdzone).. ciągle wyskakuje , że coś poszło nie tak. Proszę o pomoc ponieważ nie jestem w stanie korzystać z zakupionej rzeczy. 

• Już nie , dziękuje za odzew. Niestety nie udało sie tak jak Pan pisał wyżej ale jakimś cudem po wielu razach , męczeniu się i tym podobne udało się. Musiałam pokombinować w trybie offline potem w zwykłym i w ustawieniach dużo tego było. 
    Pozdraiwam. 🙌

5 Replies

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    2 years ago

@JulaWojcik

czy czytałaś inne wypowiedzi graczy tutaj na answer? Wielokrotnie poruszano ten temat, i być może wśród różnych podpowiedzi znalazłabyś taką, która zadziałałaby u ciebie,
    Ale najpierw sprawdź czy nie masz przypadkiem wersji demo trójki lub czwórki w swojej bibliotece - jeśli tak, to usuń. Sprawdź czy ścieżka zapisu gry "Zwierzaków" jest prawidłowa (taka sama jak pozostałych dodatków).Oczyść EA App z plików tymczasowych i spróbuj ponownie zainstalować ten dodatek. Jeśli to nie zadziała - spróbuj tej metody z instalacją Origina, którą opisalam choćby tutaj

https://answers.ea.com/t5/Inne-gry-z-serii-The-Sims/Kupilam-dodatek-do-TS3-i-nie-moge-go-pobrac-a-pokazuje-sie-ze/m-p/12740300#M3159

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    2 years ago

@JulaWojcikPonieważ w podanym temacie pada dużo różnych propozycji naprawy gry, to wklejam ten fragment, który najbardziej dotyczy twojego problemu -  we wklejonym tekście  chodziło o Rajską Wyspę - więc postępuj dokładnie tak samo w sprawie Zwierzaków

... Spróbuj może oczyścić jeszcze raz EA App z plików cache - pisałam jak to się robi... Wyloguj się i wyłącz EA App i na powrót włącz i zaloguj, oczyść z plików tymczasowych (lewy górny róg, trzy kreski, pomoc/odzyskiwanie aplikacji/czyszczenie pamięci) i spróbuj jeszcze raz pobrać Rajską Wyspę. Uruchom też launcher i sprawdź (zakładka zarządzania dodatkami i akcesoriami) czy masz tam na liscie Rajską Wyspę). Jeśli jest w launcherze, a w EA App nie masz, to spróbuj metody z instalacją Origina - Origin już nie funkcjonuje jako Origin, ale można jeszcze pobrać z netu instalkę Origina i zainstalować. On za chwilę zechce się przeinstalować na EA App, ale nie zezwól na to - po prostu zignoruj komunikat. Wcześniej - gdy uruchomisz ten launcher i stwierdzisz, że jednak ta Rajska Wyspa tam jest - zaznacz, by ci się wszystkie uruchomiły - i zatwierdź, ale nic poza tym nie rób, nie uruchamiaj trójki. Gdy uruchomisz ten Origin, i nie zezwolisz na jego aktualizację, to mimo wszystko, jakimś niewytłumaczalnym sposobem - to wszystko, co zaznaczyłaś, by się instalowało - zacznie ci się instalować. Widać to będzie w dolnym lewym rogu ekranu Origina. Po zakończeniu musisz wyjść z Origina już za pomocą menedżera zadań, bo w zwykły sposób nie zamkniesz - przeszkadza ten komunikat o konieczności zaktualizowania Origina do EA App. Ja tak niedawno utraciłam między innymi ukochane Wymarzone Podróże oraz Zwierzaki, bez których gra traci dla mnie wartość. I odzyskałam wszystko wg tej metody. Figurowały jako zainstalowane ale tylko w launcherze - ale w rzeczywistości ich nie miałam! Może tym razem się uda!

• Już nie , dziękuje za odzew. Niestety nie udało sie tak jak Pan pisał wyżej ale jakimś cudem po wielu razach , męczeniu się i tym podobne udało się. Musiałam pokombinować w trybie offline potem w zwykłym i w ustawieniach dużo tego było. 
    Pozdraiwam. 🙌

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,435 Posts